Nieuwe Nederlandse regering is rond: “We zijn eruit!”, meldt Geert Wilders

In Nederland is de ploeg van de nieuwe regering samengesteld. PVV-leider Geert Wilders meldt op Twitter: “We zijn eruit! Akkoord over alles! Een nieuw kabinet”. De PVV-leider belooft meer uitleg in de komende uren en dagen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Niemand dacht dat ik ouder zou worden dan dertig”: Alice Cooper (76) liet wilde levensstijl achter zich toen hij God vond

“Toen ik op een dag wakker werd en bloed kotste, besefte ik eindelijk dat ik moest stoppen met drank en drugs.” Hoewel hij in z’n beginjaren bekend staat als notoir feestbeest, stapt Alice Cooper (76) ondertussen al vier decennia nuchter door het leven. Al blijft de Amerikaan – die voor de zesde keer op Graspop speelt – een shockrocker in

Lees meer »

Philippe (67) en Kathleen (66) voegen ervaring toe aan lijst Gemeentebelangen Knokke-Heist: “Dit college zorgt voor nieuwe wind”

Gemeentebelangen Knokke-Heist heeft vrijdagavond twee kandidaten bekendgemaakt die tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen een belangrijke rol zullen spelen op de lijst. Met Philippe Vlietinck en Kathleen Van Der Hooft gaat het om twee kandidaten met een lange staat van dienst. Beiden willen met hun ervaring voor evenwicht in het team zorgen en hun expertise doorgeven aan de nieuwe lichting.
The

Lees meer »

Gemeentefusie Wingene Ruiselede: kwartaalrapport licht tipje van gigantische klus om alle diensten te integreren in één fusiemodel

Tijdens de jongste gemeenteraad van Ruiselede lichtte waarnemend algemeen directeur Annelies Van Tomme het kwartaalrapport toe van het lopende fusietraject tussen Ruiselede en Wingene. Dat rapport staat vol moeilijke werkwoorden: inventariseren, analyseren, valideren, integreren, stroomlijnen, implementeren en rebranden. Dat fusietraject bestaat ondertussen uit meer dan 300 stappen (!), die de burgemeesters Greet De Roo en Lieven Huys in goede banen

Lees meer »

Beernem maakt zich opnieuw op voor foodtruckfestival aan De Kleine Beer: “17 verschillende gerechten in evenveel foodtrucks”

Aan het plein voor oc De Kleine Beer organiseert The Bread Barn samen met Franky Van Hulle van Mobile Foodbarn opnieuw een foodtruckfestival. Van 21 tot en met 23 juni kan je er terecht voor heel wat lekkers van zeventien verschillende foodtrucks.
The post Beernem maakt zich opnieuw op voor foodtruckfestival aan De Kleine Beer: “17 verschillende gerechten in

Lees meer »

Familiehond Ona (5) sterft pijnlijke dood: “Gooide iemand vergif in onze tuin?”

Ona, de vijfjarige golden retriever van een gezin in de Kamutstraat in Harelbeke, is in de nacht van vrijdag op zaterdag gestorven na een korte, pijnlijke doodstrijd. “Volgens de dierenarts is Ona duidelijk vergiftigd, waarschijnlijk heeft ze rattenvergif opgegeten dat in onze tuin is terechtgekomen. We gaan klacht indienen tegen onbekenden. Iemand moet het rattenvergif in de tuin gegooid hebben.”

Lees meer »

Russisch staatsbezoek aan Noord-Korea officieel afgetrapt

De Russische president Vladimir Poetin en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un hebben woensdag een grote ceremonie bijgewoond op het centrale plein van de hoofdstad Pyongyang. Het gaat om het officiële startschot van het Russische staatsbezoek, aldus Russische persagentschappen.

Lees meer »

Ook zijn kleinkinderenwillen keukens maken alsof ze voor zichzelf zijn “Dat reclamespotje heeft vooral impact gehad op opa zelf”: kleinkinderen van bekende keukenbouwer Donald Muylle starten in familiezaak

“Al 30 jaar maak ik keukens alsof ze voor mezelf zouden zijn.” De legendarische slagzin van hun opa Donald Muylle kennen Simon (22) en Dagmar (26) maar al te goed. Wie weet kunnen ze die ooit zélf gebruiken, nu ze allebei voor Dovy werken. “Maar ook zij beginnen onderaan de ladder”, aldus hun opa.

Lees meer »