Lokale partij Pro Merchtem begint 2 dagen na verkiezingen al aan campagne voor oktober

De federale, Vlaamse en Europese verkiezingen zijn nog maar pas achter de rug, maar de lokale partij Pro Merchtem start nu al met haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Pro Merchtem heeft op verschillende plaatsen in de gemeente affiches opgehangen met QR-codes. 

Meer krantenkoppen in België

Hugo is openhartig in zijn boek ‘Leven Voor Twee’: “Mannen huilen niet, dat is bullshit. Mannen kunnen evenveel verdriet hebben als vrouwen”

Bij Uitgeverij Pelckmans kwam ‘Leven Voor Twee’ uit, waarin Hugo openhartig vertelt over zijn leven met Nicole, over haar ziekte Alzheimer, over haar plotse dood na een val in huis. Terwijl Hugo in dit boek zijn verhaal vertelt, gaat rouwtherapeut Marleen Vertommen dieper in op verlies en rouwen en hoe je daarmee kan omgaan.
The post Hugo is openhartig

Lees meer »

Opnames van nieuwe spin-off ‘Game Of Thrones’ gestart en dit is de cast

De reeks ‘A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight’, een nieuwe spin-off van de serie ‘Game of Thrones’, zal pas eind 2025 op HBO Max verschijnen. Maar de crew en de cast zitten niet stil: de opnames zijn namelijk onlangs al van start gegaan. De makers lichtten vervolgens nog een tipje van de sluier: onder meer ‘The Crown’-acteur

Lees meer »

Oud-voorzitter beschuldigt huidig Bruegelbestuur van diefstal van ‘zijn’ reus: “Politie dachten dat ik het over een konijn had”

Er zit een haar in de boter tussen de voormalige voorzitter van het Bruegelcomité van Wingene en het huidige bestuur. Volgens Bertrand Nemegeer (77), die in 1991 aan de wieg stond van de eerste reuzenstoet, heeft een van de bestuursleden ‘zijn’ reus, die in 2007 gemaakt werd naar zijn evenbeeld, gestolen. En daarvoor verspreidde Bertrand zelfs een opsporingsbericht.
The

Lees meer »

Man beklimt beroemde fontein in Rome, maar wordt achternagezeten door agenten: “Kat- en muisspel op fontein duurde zeker 5 minuten”

Een 27-jarige Oekraïner probeerde dinsdag op een van de stenen paarden van de Trevifontein in Rome te rijden. De man beklom het meer dan 260 jaar oude bouwwerk, maar Italiaanse politiemannen kregen hem al snel in de gaten en probeerden hem bij de kraag te vatten. “Maar hij kon telkens uit hun greep ontsnappen”, aldus de Kosovaarse toerist die alles

Lees meer »

Joachim Dequeker start eerste keer in Ieper: “Ieper was altijd een droom”

Joachim Dequeker (Poperinge) maakt aan de zijde van co-piloot Jonas Vanderhaeghe (Vleteren) zijn debuut in de Ypres Rally. “Als we zaterdagavond op het eindpodium staan, dan zullen we al tevreden zijn over ons debuut”, vertelt de Poperingenaar.
The post Joachim Dequeker start eerste keer in Ieper: “Ieper was altijd een droom” appeared first on KW.be.

Lees meer »