Ik ben soms bezorgd over onze toekomst, maar zondag was ik bij voorbaat weer optimistisch gestemd

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

A&D Omloop van Vlaanderen met vernieuwde proeven en extra inspanningen

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september luidt de 64ste A&D Omloop van Vlaanderen de tweede seizoenshelft van het Kroon Oil Belgian Rally Championship in. De ‘oudste rally’ van het kampioenschap komt dit jaar opnieuw met grondig aangepaste klassementsproeven én de organisatie zet wederom alles op alles voor een optimale beleving. Dat geldt ook voor de VAS- en ASAF-rijders waarvoor

Lees meer »

Vriendenkring Paracommando Menen bestaat 30 jaar

De Vriendenkring Paracommando Menen bestaat 30 jaar en dat werd, op een bijzondere manier, gevierd. De verjaardag werd gekoppeld aan een stoet, die tot aan de sluizen trok, om er aan te sluiten bij de herdenkingsplechtigheden.
The post Vriendenkring Paracommando Menen bestaat 30 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdachte opgepakt na de dood van vermist Duitse meisje (9)

Een 36-jarige man is opgepakt in de Tsjechische hoofdstad Praag in de zaak van de vermoorde Valeriia in de Duitse stad Döbeln nabij de grens met Tsjechië. De man wordt er sterk van verdacht het 9-jarige meisje vermoord te hebben, heeft het Openbaar Ministerie van Chemnitz vrijdag laten weten.

Lees meer »

LIVE. Britse royals zijn weer voltallig: prinses Kate vervoegt koning Charles tijdens eerste publieke verschijning sinds ziekte

Vandaag vindt Trooping the Colour plaats, de jaarlijkse militaire parade ter gelegenheid van de verjaardag van de Britse vorst. Alle ogen zijn gericht op prinses Kate (42). Zij verschijnt na een maandenlange afwezigheid voor de eerste keer, sinds de aankondiging dat ze aan kanker lijdt, in het openbaar. De echtgenote van prins William kondigde haar aanwezigheid aan in een bericht

Lees meer »

Bijna acht maanden na moord op advocate Claudia Van Der Stichelen spreken weduwnaar Eric (61) en zoon Viktor (23) voor het eerst: “Ik heb naar die man geroepen: ‘Laat mijn mama los’”

“Ik heb hem op haar zien schieten. Ik heb haar zien neervallen. Ik heb alles gezien.” Bijna acht maanden nadat advocate Claudia Van Der Stichelen (58) bij haar thuis in Sint-Lievens-Houtem werd vermoord, spreekt haar zoon Viktor (23) voor het eerst bij Faroek. Samen met zijn vader Eric (61) vertelt hij over die fatale zaterdagmiddag, in de hoop dat ze

Lees meer »

Stadenbergfeesten met een Frans tintje

Het Feestcomité Stadenberg organiseert op 5, 6 en 7 juli de 41ste editie van de Stadenbergfeesten. Die krijgen ook dit jaar een Frans tintje mee. De opbrengst van de feesten komt ten goede aan de wijkbewoners.
The post Stadenbergfeesten met een Frans tintje appeared first on KW.be.

Lees meer »

HLN ONDERZOEK. Deskundigen klappen uit de biecht over valse asbestattesten: “Er zijn te veel cowboys aan het werk. Onze sector is rot”

Er zijn al honderden klachten over asbestattesten voor huizen. Gisteren kon u hier al lezen dat sommige deskundigen valse attesten afleveren, met financiële schade en zelfs gezondheidsrisico’s tot gevolg. Hoe groot is het probleem? Vastgoedmakelaars oefenen druk uit op de controleurs en de opleiding stelt weinig voor. Verschillende asbestcontroleurs getuigen bij HLN: “Ik was helemaal niet goed voorbereid, en dat

Lees meer »