“Golf aan faillissementen op komst bij regionale banken in Amerika”

De grote Amerikaanse vermogensbeheerder Pimco verwacht een golf faillissementen van regionale banken in de Verenigde Staten door een “zeer hoge” concentratie van problematische commerciële vastgoedleningen op hun balans. 

Meer krantenkoppen in België

Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem

Sabien Vancoillie (67) en Freddy Dusselier (72) uit de Krekelstraat trokken naar ‘t Cleen Schardouw in Sint-Eloois-Winkel voor de viering van hun 50ste huwelijksverjaardag.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bestuur van provinciale afdeling van Tuinhier voor gezellig etentje bijeen

In aanwezigheid van provinciaal voorzitter Dirk De fauw (vooral bekend als burgemeester van Brugge) en provinciaal secretaris David Ghesquière (uit Torhout) kwam het bestuur van de West-Vlaamse koepel van Tuinhier samen voor zijn jaarlijkse receptie en etentje. Ook de partners waren uitgenodigd.
The post Bestuur van provinciale afdeling van Tuinhier voor gezellig etentje bijeen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Taiwan zet zich schrap voor tyfoon Gaemi

Taiwan maakt zich vandaag op voor de komst van tyfoon Gaemi. De financiële markten zijn opgeschort, bijna alle vluchten zijn geannuleerd, scholen hebben hun deuren gesloten en de meeste mensen gaan niet naar hun werk. Het leger staat paraat in verband met verwachte stortregens en harde wind.

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

Vader en zoon (12) sterven bij tragisch ongeval op weg naar vakantie in de Ardennen: “De jongste ontwaakt morgen uit zijn coma. Hij weet nog niet dat zijn papa en broer er niet meer zijn”

Wat een fijne uitstap moest worden, is voor een Antwerps gezin uitgedraaid op een drama. Zaterdag botsten ze in het Waalse Sinsin met de wagen tegen een landbouwvoertuig. Vader en oudste zoon Mathias (12) waren op slag dood. Lukaz (5) en Kyalo (8), de twee andere zoons, raakten zwaargewond. “Ze keken ongelooflijk uit naar hun vakantie.”

Lees meer »

Basketbalspeelster Emma Meesseman uit Ieper zal vlag van België dragen tijdens openingsceremonie van de Olympische Spelen

Team Belgium liet woensdag via X (het vroegere Twitter) weten dat Emma Meesseman samen met ruiter Jérôme Guéry de vlag van ons land zal dragen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs. Die vindt plaats nu vrijdag.
The post Basketbalspeelster Emma Meesseman uit Ieper zal vlag van België dragen tijdens openingsceremonie van de Olympische Spelen appeared first

Lees meer »