Victoria Beckham geraakt door artikel over gewicht na bevalling

Victoria Beckham (50) was geraakt door een artikel dat zo’n 25 jaar geleden over haar verscheen over haar gewicht. Dat vertelt de Britse zangeres en succesvolle modeontwerpster aan ‘Grazia’. 

Meer krantenkoppen in België

Het verhaal van de Raket: ijsje in geel, oranje en rood als blauwdruk voor komende coalitie

Een coalitie met N-VA (geel), CD&V (oranje) en Vooruit (rood) staat in de steigers, waardoor Vlaanderen afstevent op een raketcoalitie, genoemd naar het raketijsje. We gingen aan boord van deze drietrapsraket die ons terugbracht naar 1962, toen de ruimtewedloop tussen de Sovjetunie en de Verenigde Staten een, euh, hoge vlucht nam. “Wij hopen dat de volgende regering, ongeacht haar kleur,

Lees meer »

Franse oud-president Hollande wil meedoen aan verkiezingen

De Franse oud-president Francois Hollande heeft voor een verrassing gezorgd door een politieke comeback aan te kondigen. De socialist wil zich in het departement Corrèze kandidaat stellen bij de parlementsverkiezingen. “Een uitzonderlijk besluit voor een uitzonderlijke situatie”, zei hij tegen journalisten in de gemeente Tulle.

Lees meer »

“De Breughelkermis zal altijd blijven bestaan”: Voorzitter Breughelcomité Tom Legley kijkt uit naar weekend

Tom Legley (59) is een drukbezet man. Hij is de zaakvoerder van het Meense bedrijf Wood Exterieur en is voorzitter van het Breughelcomité, dat dit weekend de Rekkemse Breughelkermis organiseert. “Menen of Rekkem? Dan toch Rekkem!”
The post “De Breughelkermis zal altijd blijven bestaan”: Voorzitter Breughelcomité Tom Legley kijkt uit naar weekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een zware loting: Singapore en Filipijnen zijn tegenstanders van Huybrechts en Van den Bergh op World Cup of Darts

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Dimitri Van den Bergh (29) en Kim Huybrechts (38) vormen wel degelijk het Belgische koningskoppel voor de World Cup of Darts van einde juni in Frankfurt. Dat heeft de Professional Darts Corporation (PDC) nu ook officieel bevestigd. In de eerste ronde wachten meteen twee zware dobbers, want Huybrechts en Van

Lees meer »

Pablo Annys wil burgemeester worden met Plan B: “Brugge heeft burgemeester nodig voor de lange termijn en die 100 procent sociaal is”

Vooruit Brugge heeft vrijdagavond in Het Entrepot de aftrap gegeven van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. De jarige lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Pablo Annys pakt uit met een ‘Plan B’ voor Brugge: “De keuze voor de Bruggeling is duidelijk: ofwel kiest men voor een burgemeester waarvan men niet weet of hij nog 2 jaar, 4 jaar of 6 jaar zal doen,

Lees meer »

Meermens lost nieuwe single en videoclip ‘Ridder’

‘Ooit word ik een ridder’, zo zingt de 31-jarige muzikant, zanger, cabaretier, schrijver en dichter Bram Verstappen in zijn nieuwste single die hij vorige week vrijdag uitbracht onder zijn muzikale alias Meermens. ‘Ridder’ gaat over het mentale harnas dat we soms aantrekken als het even minder goed met ons gaat en we ons alleen voelen.
The post Meermens lost

Lees meer »

Nederlander (40) verdient miljoenen door producten van Nike en Lego naar Rusland te importeren

Sinds de Russische invasie van Oekraïne in februari 2022 hebben heel wat westerse bedrijven hun activiteiten in Rusland stopgezet. Ook het Amerikaanse sportmerk Nike en de Deense speelgoedmaker Lego trokken zich terug uit het land. Maar door ondernemers als Wijnand Herinckx (40) kunnen Russen toch nog producten van westerse merken kopen. De Nederlandse zakenman verdiende de afgelopen jaren al miljoenen

Lees meer »

Assisen Caroline Kint – Athena Man kende moeilijke jeugd: “Er was sprake van ernstige kinderverwaarlozing”

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) is de erg moeilijke jeugd van Athena Man (32) aan bod gekomen. Volgens een voormalige leerkracht werd de beschuldigde ernstig verwaarloosd. Als tiener kreeg ze ook rake klappen van haar vriend.
The post Assisen Caroline Kint – Athena Man kende moeilijke jeugd: “Er was sprake van ernstige kinderverwaarlozing” appeared

Lees meer »

Hevige brand zorgt voor veel schade in woning in Itegem

In Itegem bij Heist-op-den-berg heeft een hevige brand gewoed in een woning. De brand ontstond in de garage van het huis, maar is al snel overgeslagen op de zolder. Er is veel rook- en waterschade in de woning en het dak is volledig uitgebrand. De bewoners waren thuis, maar raakten niet gewond.

Lees meer »