“Une terrible erreur”: Franse zender toont “foute” kaart van België tijdens live-uitzending

De Franse zender LCI heeft tijdens een uitzending over de politieke situatie in ons land een pijnlijke blunder begaan. Toen de kaart van België werd getoond, stond Wallonië in de plaats van Vlaanderen en omgekeerd. De vergissing werd snel rechtgezet, maar zorgde wel voor het nodige hoongelach op sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

Na relatiebreuk en hersentrombose: roeiduo Niels Van Zandweghe en Tibo Vyvey klaar voor topprestatie in Parijs: “Op de Spelen gebeuren er altijd vreemde dingen”

Niels Van Zandweghe (28) en Tibo Vyvey (23) vormen op de Olympische Spelen een Brugs roeiduo in de lichte dubbeltwee. Twee jaar geleden leek Parijs voor beiden nog een ver-van-hun-bedshow. Van Zandweghe ging privé door een moeilijke periode en Vyvey werd getroffen door een hersentrombose, maar opgeven kennen ze niet. “Het kan snel gedaan zijn, nu genieten we van elk

Lees meer »

14 huiszoekingen en 7 arrestaties in Antwerps terreuronderzoek, ook huiszoekingen in Kortrijk en Menen

Bij veertien huiszoekingen verspreid over het hele land – ook in Kortrijk en Menen – in het kader van een terreuronderzoek zijn zeven personen opgepakt voor verhoor. Dat meldt het federaal parket. Het onderzoek wordt gevoerd door de federale gerechtelijke politie (FGP) van Antwerpen.
The post 14 huiszoekingen en 7 arrestaties in Antwerps terreuronderzoek, ook huiszoekingen in Kortrijk en

Lees meer »

Ulrike (40) wil actieve 60-plussers in Portugal laten overwinteren: “Tikkeltje extra beleving creëren”

De zomer is nog volop aan de gang, maar toch kijkt Ulrike Koether uit Roeselare al uit naar het najaar. Dan kan ze zich opnieuw focussen op haar favoriete bezigheid, namelijk het begeleiden van groepen toeristen doorheen de Portugese natuur. Vanaf januari 2025 pakt ze voor het eerst uit met ‘Overwinteren in de Algarve’ waarbij de deelnemers, de actieve 60-plussers,

Lees meer »