Rechtszaak tegen American Airlines nadat het zwarte passagiers vroeg vlucht te verlaten na klacht over lichaamsgeur

Drie zwarte mannen hebben American Airlines een rechtszaak aangespannen wegens discriminatie. Ze beweren dat de luchtvaartmaatschappij hen dwong het vliegtuig te verlaten nadat een steward geklaagd had over de lichaamsgeur van een passagier.

 

Meer krantenkoppen in België

Roekeloosheid van mensen leidt tot meerdere bosbranden in Griekenland: vuurwerk op jacht veroorzaakt nieuwe vuurzee

Griekenland wordt geteisterd door een reeks branden in het hele land. Volgens de brandweer zijn veel van die branden een gevolg van de roekeloosheid van mensen, die ondanks voortdurende waarschuwingen toch vuurtjes maken. Zaterdagavond waren het de passagiers van een jacht die vuurwerk afstaken voor de kust van het eiland Hydra, melden Griekse media.

Lees meer »

“Oneerbare voorstellen? Wij spreken daar open over thuis”: Andy Peelman is 15 jaar getrouwd met Tine

De bouwellende is bijna voorbij: deze zomer verhuist Andy Peelman eindelijk naar zijn nieuwsbouwwoning. De acteur/presentator kreeg heel wat kritiek over zich toen hij onthulde wat de bouwgrond had gekost. “Als BV moet je de azijnpissers erbij nemen”, zegt Peelman in ‘Primo’ in een gesprek over de keerzijde van het BV-schap, zijn 15-jarig huwelijk met Tine en omgaan met vrouwelijke

Lees meer »

“Niet normaal hoe jullie in de regen staan te dansen”: Pommelien Thijs als Vlaamse godin onthaald op Pinkpop Nederland

Het goot, maar Pommelien Thijs was de zon. Vijfduizend Nederlanders opgeklaard door onze Vlaamse trots. “Zij heeft álles om ons land te veroveren”, spraken ze klare taal over haar eerste keer op Pinkpop – en HLN was erbij. Haar grootste show bij de noorderburen tot nog toe, en de start van een veelbelovende festivalzomer voor het poprockfenomeen – met een

Lees meer »

Agnes Terryn viert haar eeuwfeest

Agnes Terryn mocht op 17 juni honderd kaarsjes uitblazen. Ze werd in de bloemetjes gezet door haar familie en door het wzc Sint-Amand in Zwevegem, waar ze verblijft.
The post Agnes Terryn viert haar eeuwfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vooruit is bereid Vlaamse regeringsonderhandelingen op te starten

Vooruit is bereid om onderhandelingen op te starten met N-VA en CD&V over de vorming van een Vlaamse regering. Dat meldt de partij woensdag in een persbericht. Voorzitter Melissa Depraetere leest in de startnota van informateur Bart De Wever “een duidelijk signaal” dat de drie partijen “bereid zijn om de komende maanden te onderhandelen over een warmer en socialer Vlaanderen”.

Lees meer »

Maarten Vangramberen leeft de komende maanden uit zijn koffer: “Nee, mijn vrouw helpt niet met inpakken”

Thuis bij zijn gezin in Hoegaarden zal Sporza-sportjournalist Maarten Vangramberen (45) de komende maanden amper te bespeuren zijn. Zijn professionele agenda staat in het teken van de grote sportevenementen en hij zal vooral uit zijn koffer leven en in hotels slapen. In ‘Story’ blikt hij vooruit op de hectische periode en het gemis dat dat met zich meebrengt. “Het een

Lees meer »

Cyberaanval treft duizenden Amerikaanse autodealers

Duizenden autodealers in de Verenigde Staten zijn woensdag urenlang grotendeels lamgelegd door een cyberaanval op een softwareleverancier. Het getroffen bedrijf CDK Global levert onder andere programma’s voor het verkoopproces en heeft ongeveer 15.000 autodealers als klant.

Lees meer »

Iraans hooggerechtshof schrapt doodvonnis rapper Toomaj Salehi

Het hooggerechtshof in Iran heeft de doodstraf van de bekende rapper Toomaj Salehi voorlopig opgeschort, zo meldt zijn advocaat. Dit komt als een tijdelijke opluchting voor de muzikant, die een symbool werd voor de protesten in Iran in 2022. De juridische zaak tegen hem is echter nog niet volledig afgesloten.

Lees meer »