KIJK. Krop in de keel tijdens concert: Girls Aloud brengt emotioneel eerbetoon aan overleden groepslid Sarah Harding

Elf jaar na hun afscheid is de iconische meidengroep Girls Aloud weer helemaal terug van weggeweest. Al staan ze dit keer noodgedwongen met iemand minder op het podium. In 2021 moesten ze namelijk afscheid nemen van hun collega Sarah Harding, maar vergeten zullen ze haar nooit. Tijdens hun optredens ontroeren ze het publiek met een emotioneel eerbetoon. 

Meer krantenkoppen in België

Knipperlichten in grond voor meer veiligheid in Gistel

Op verschillende kruispunten waar fietsroute Groene 62 de openbare weg kruist, liet het stadsbestuur blauwe knipperlichten in de grond installeren om mogelijk gevaarlijke oversteekplaatsen aan te duiden.
The post Knipperlichten in grond voor meer veiligheid in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 2.500 arrestaties na hevige studentenprotesten in Bangladesh

In het Aziatische land Bangladesh zijn al meer dan 2.500 mensen gearresteerd na hevige studentenprotesten. Er zouden ook al zeker 174 doden zijn gevallen. De herinvoering van oude quota voor overheidsjobs leidt al enkele weken tot onrust. Die quota zijn intussen geschrapt en de studentengroep heeft de straatprotesten voor 48 uur opgeschort.

Lees meer »

“Het Europese niveau is cruciaal, maar vreemd genoeg vinden onze partijvoorzitters niemand om Eurocommissaris te worden”

De partijvoorzitters lijken voorlopig niemand te vinden die voor ons land de komende jaren naar de Europese Commissie gestuurd kan worden. “Dat de Europese vacature voor hen momenteel eerder een vloek dan een zegen is, doet wenkbrauwen fronsen”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Hoe vaak wordt ons niet verteld dat het Europese niveau cruciaal is? Maar nu ze iemand uit de

Lees meer »

Jongen (5) doodgereden door politiewagen

Een vijfjarige jongen is dinsdagavond om het leven gekomen nadat hij gegrepen werd door een voorbijsnellende politiewagen in het Duitse Kassel. Het kind werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed later aan zijn verwondingen.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Harris belooft “niet te zwijgen” over leed in Gaza – Biden dringt bij Netanyahu aan op spoedig wapenbestand

De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu opgeroepen om het akkoord over een wapenbestand in de Gazastrook te “finaliseren”. Dat meldt het Witte Huis na de ontmoeting. Netanyahu sprak ook met vicepresident Kamala Harris. Die beloofde “niet te zwijgen” over het leed in de Gazastrook. Tijdens zijn bezoek aan de VS oogst de Israëlische premier applaus

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Biden stapt uit presidentsrace

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Speciale box moet angst bij kinderen wegnemen om patiënt te bezoeken op intensieve zorg in Antwerpse ziekenhuizen

Het Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) heeft een box samengesteld om angst en onzekerheid bij jonge kinderen weg te nemen bij een bezoek aan de afdeling intensieve zorg. Voor veel kinderen is die afdeling een confronterende omgeving door de toestellen, geluiden en geuren. In de doos zitten onder andere foto- en leesboekjes en materiaal vanop een Intensieve Zorg-kamer.

Lees meer »

Daags nadat BMW vitrine van Toolstation Oostende binnenrijdt, gaat winkel weer open: “Een halfuur eerder waren er nog klanten aanwezig”

Toolstation Oostende in de Torhoutsesteenweg opende donderdagochtend opnieuw de deuren. Nog geen twaalf uur eerder reed een 54-jarige automobiliste met haar BMW de glazen vitrine van de winkel binnen. De materiële schade is enorm, maar gewonden vielen er niet. “Het klonk net als vuurwerk”, zegt filiaalmanager Angelo Sarrazin (40).
The post Daags nadat BMW vitrine van Toolstation Oostende binnenrijdt,

Lees meer »

“Ik was in de war”: ex-olympische topatlete excuseert zich nadat ze veroordeelde verkrachter “het allerbeste” had toegewenst voor de Spelen

De deelname van de controversiële Nederlandse topbeachvolleyballer Steven van de Velde (29) blijft voor ophef zorgen. Tien jaar geleden zat hij nog in de gevangenis voor de verkrachting van een 12-jarig meisje, vanaf zondag strijdt hij voor een medaille in Parijs. Paula Radcliffe, voormalig wereldrecordhoudster op de marathon, sprak initieel haar steun uit voor de Nederlander, om zich daarvoor vervolgens

Lees meer »

Walvis doet boot kapseizen en gooit twee mensen overboord

Een bultrugwalvis heeft bij New Hampshire een boot doen kapseizen en twee mensen het water in laten vliegen. Twee broers van 16 en 19 die in een nabijgelegen bootje vaarden, konden het tafereel vastleggen. Op de video is te zien hoe de bultrugwalvis plotseling uit het water opduikt voordat hij een klein vaartuig van 7 meter omgooit. Bekijk de beelden

Lees meer »