Het autosalon komt terug in 2025, maar wel op een nieuwe datum

Na een jaar afwezigheid komt er in februari volgend jaar opnieuw een autosalon van Brussel. Dat meldt organisator Febiac donderdag. Het salon keert terug naar de hallen van Brussels Expo, van vrijdag 14 tot en met zondag 23 februari 2025. Een meerderheid van de automobielmerken en -groepen die actief zijn op de Belgische markt heeft zich volgens Febiac hiervoor uitgesproken.

 

Meer krantenkoppen in België

Vergeet de salariswagen, enter de salarisrenovatie

In een open brief noemen energie-experts de energieprestatieregelgeving onwerkbaar en contraproductief. De oplossing vergt een creatieve aanpak. Een voorfinanciering die terugbetaald wordt door besparing op energiekosten, bijvoorbeeld. Of salarisrenovaties.

Lees meer »

Brand in schietclub Kortrijk, zwembad Abdijkaai even ontruimd

Langs de Abdijkaai in Kortrijk is zondagmiddag brand uitgebroken bij schietclub KGK. Kort na de schiettraining ontstond plots vuur in de afzuigingsinstallatie van de club. Niemand raakte gewond bij het incident. Het naburige LAGO-zwembad werd wel kortstondig geëvacueerd.
The post Brand in schietclub Kortrijk, zwembad Abdijkaai even ontruimd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Wat Mbappé zegt, is als signaal krachtiger dan welke influencer dan ook”: hoe politiek statement openingspartij tegen Oostenrijk overschaduwt

De kapitein van Les Bleus die z’n voeten veegt aan het protocol van de UEFA en z’n persconferentie op het EK voetbal bewust benut om een politiek statement te maken: wat Kylian Mbappé zondag in Düsseldorf deed en zei, is ongezien op het Europese toneel. Ook professor sportsociologie Jeroen Scheerder heeft het over een “historisch en krachtig signaal”. Maar laat

Lees meer »

Twee West-Vlaamse procureurs blijven geschorst na examenfraude

De twee West-Vlaamse afdelingsprocureurs die in opspraak kwamen na examenfraude blijven minstens drie maanden langer geschorst. Dat deelt het parket West-Vlaanderen mee. “Deze verlenging doet geen uitspraak over de schuld of onschuld van de betrokkenen. Dit moet het verdere onderzoek uitwijzen”, klinkt het.

Lees meer »

Bijna 700 Antwerpse sociale woningen klaar om te verhuren maar toch niet toegewezen ondanks ellenlange wachtlijst

Op dit moment staan er in Antwerpen 668 sociale woningen leeg die wel volledig klaar zijn om verhuurd te worden. Dat blijkt uit vragen van gemeenteraadsleden Ilse van Dienderen (Groen) en Mie Branders (PVDA) aan schepen van Wonen Els van Doesburg (N-VA) tijdens de gemeenteraadscommissie. Sinds de fusie van de woonmaatschappijen en de start van het nieuwe inschrijvingsregister zijn er

Lees meer »