Belg werkt gemiddeld elf jaar en vier maanden voor eenzelfde werkgever

De Belg werkt gemiddeld elf jaar en vier maanden bij dezelfde onderneming. De gemiddelde anciënniteit ligt daarmee iets hoger dan vijf of tien jaar geleden, berekende hr-organisatie Acerta. Werknemers hebben in hun carrière dus in totaal gemiddeld vier werkgevers. 

Meer krantenkoppen in België

Jeroen Soete (Vooruit) verkozen in de Kamer: “Ook in Brussel een oog op Oostende”

Jeroen Soete ziet zijn inzet bij Vooruit bekroond met een zetel in het federaal parlement. Hij blijft wellicht geen fractieleider in de Oostendse gemeenteraad en zal daar vanaf oktober geen prominente rol meer spelen. “Ik wil als parlementslid over de partijgrenzen heen werken voor onze stad.”
The post Jeroen Soete (Vooruit) verkozen in de Kamer: “Ook in Brussel een

Lees meer »

Peilingen duwen partij van Rishi Sunak nog dieper in het verlies voor Britse parlementsverkiezingen

De komende parlementsverkiezingen in het Verenigd Koninkrijk dreigen voor de Conservative Party van de Britse eerste minister Rishi Sunak uit te draaien op een historische afstraffing. Dat blijkt uit drie verschillende peilingen waarmee de Britse zondagskranten uitpakken. In een van de peilingen wordt – met enige zin voor overdrijving – zelfs gewaarschuwd voor het “electoraal uitsterven” van de Tories.

Lees meer »

G7 roept op tot wereldwijd bestand tijdens Olympische Spelen in Parijs

De zeven vooraanstaande industrielanden van de G7 roepen alle strijdende partijen op om hun wapens neer te leggen tijdens de Olympische Spelen die deze zomer in Parijs worden gehouden. Aan het einde van de bijeenkomst van staatshoofden en regeringsleiders van de Groep van Zeven zei gastvrouw Giorgia Meloni, de Italiaanse premier, dat de hele groep voorstander is van een wapenstilstand

Lees meer »

“We geloven er nog in”: EK-dorp houdt de moed erin

De voetbalfans op het Nelson Mandelaplein blijven erin geloven. “Het is altijd afwachten wat de eerste wedstrijd zal geven. De oefenmatchen waren ook niet denderend, maar ik geloof erin”, zegt Alessio De Min. Hij support samen met Hamza El Mnaouch en Jolien Tytgat.
The post “We geloven er nog in”: EK-dorp houdt de moed erin appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tim Merlier houdt in Baloise Belgium Tour Jasper Philipsen en Olav Kooij achter zich op de Wandelaar in Knokke-Heist

Tim Merlier, geboren Kortrijkzaan, heeft donderdag de tweede etappe in de 93ste Baloise Belgium Tour (cat. 2.Pro). Na 184,2 kilometer van Merelbeke naar Knokke-Heist was de 31-jarige sprinter van Soudal Quick-Step op de Wandelaar de snelste in een massasprint. Jasper Philipsen werd tweede, de Nederlander Olav Kooij derde.
The post Tim Merlier houdt in Baloise Belgium Tour Jasper Philipsen

Lees meer »

Diefstal van trui en pyjama kost vrouw maand cel

De diefstal van een trui en een pyjama voor hooguit enkele tientallen euro’s in de Action komt een vrouw uit Diksmuide nu duur te staan. T.D. krijgt er nu een maand cel met uitstel en 208 euro boete voor.
The post Diefstal van trui en pyjama kost vrouw maand cel appeared first on KW.be.

Lees meer »