‘Temptation’-Pommeline onthult waarom ze bilimplantaten liet steken: “De grootste fout van mijn leven”

“Dat was de grootste fout van mijn leven.” Pommeline Tillière (30), bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’, heeft in ‘De tafel van Gert’ openhartig verteld over haar cosmetische ingrepen. Ook onthulde de voormalige verleidster waarom ze bilimplantaten liet steken. 

Meer krantenkoppen in België

Jurk van Dakota Johson raakt los tijdens talkshow, maar ze laat zich daardoor niet van de wijs brengen

Actrice Dakota Johnson (34) gaat het internet over met haar optreden in de Amerikaanse talkshow van Jimmy Kimmel woensdagavond. Halverwege het interview brak een schouderbandje van haar jurk, waardoor de voorkant loskwam. Johnson ging gewoon door met het gesprek, waarin ze vertelde over de opmerkelijke manier waarop een man intiem te zien is in haar nieuwe film.

Lees meer »

Onweer zorgt deze week mogelijk opnieuw voor zware neerslag: “Lokaal is hagel met zware windstoten en zelfs een windhoos niet uitgesloten”

De eerste maand van de meteorologische zomer zit er al bijna op. Tot nu toe was de zon nog nergens te bespeuren, regen en koele temperaturen domineerden ons weerbeeld. Dat lijkt ook deze week niet anders. Meer nog, er is zelfs onstuimig weer op komst. Diverse weermodellen berekenen stevig onweer boven ons land. Lokaal kan dit opnieuw zorgen voor wateroverlast

Lees meer »

Hond vindt stok met wespennest en dat breekt zijn baasje zuur op

Een Chinese man lag vorige week te relaxen in zijn tuin toen zijn golden retriever trots een gevonden stok kwam afgeven. Het was echter geen gewone stok, want aan de tak hing … een wespennest. De insecten waren niet blij dat hun rust verstoord werd, want ze vielen de man onmiddellijk aan. De viervoeter voelde zich nadien wel schuldig dat

Lees meer »

Mini’s doorkruisen de Westhoek tijdens Flanders Mini Classic

Flanders Mini Classic organiseerde zondag een rondrit van 120 kilometer voor Mini’s met start en aankomst in Roeselare. De oldtimers doorkruisten ook de Westhoek en hielden voor het middagmaal halt aan De Poesele Fietshoeve in Noordschote.
The post Mini’s doorkruisen de Westhoek tijdens Flanders Mini Classic appeared first on KW.be.

Lees meer »