Spaanse gerecht weigert om corruptieonderzoek naar vrouw van premier Sanchez af te sluiten

Het Spaanse gerecht heeft woensdag de vraag verworpen van het openbaar ministerie om het gerechtelijk onderzoek naar Begoña Gómez, de vrouw van premier Pedro Sánchez, af te sluiten. Volgens de rechtbank in de Spaanse hoofdstad Madrid zijn er voldoende elementen om het onderzoek naar beïnvloeding en corruptie voort te zetten.

 

Meer krantenkoppen in België

Michel (55) over jongeren die zich misdragen met lichaam van zijn overleden zoon Maxim (16): “Zelfs na zijn dood laten ze hem niet met rust”

“Ik heb nog zelf zijn handen weer mooi over elkaar gelegd. Die hadden ze gewoon uit elkaar getrokken.” Michel (55) getuigt aangeslagen over het wangedrag van verschillende jongeren in de aula waar zijn 16-jarige zoon lag opgebaard. Ze trokken onder andere twee ringen van de hand van Maxim en hieven zijn lichaam op. Ze speelden muziek, dansten en plaatsten een

Lees meer »

Louis (13) moet door ziekte zijn favoriete rally missen, dus hebben zijn tweelingbroer en familie een plan: “Zelfs Tom Boonen en Koen Wauters doen mee”

In de Rally van Ieper rijden dit jaar veel auto’s met een bijzondere slogan rond: Power for Louis. Die steunbetuiging is voor Louis Wicke (13), die vecht tegen een zeldzame vorm van lymfeklierkanker. Hoewel hij dus fysiek niet aanwezig kan zijn op de wedstrijd, wordt Louis wel overstelpt met steun, zelfs van BV’s. “Het geneest hem niet, maar het geeft

Lees meer »

Bejaarde fietser botst op agente die hem wil doen stoppen na gevaarlijk gedrag in het verkeer: “Ik heb haar zeker niet aangereden”

Een bejaarde man uit Ardooie wordt ervan beschuldigd opzettelijk een agente te hebben aangereden. Beiden waren met de fiets. De man riskeert vier maanden cel en 1.200 euro boete. “Ik kon gewoon niet meer stoppen.”
The post Bejaarde fietser botst op agente die hem wil doen stoppen na gevaarlijk gedrag in het verkeer: “Ik heb haar zeker niet aangereden”

Lees meer »