Schotse daklozen worden weggestuurd uit opvangplaatsen om plaats te maken voor Taylor Swift-fans

Schotland maakt zich op voor drie dagen Taylor Swift en daar worden vrij drastische maatregelen voor genomen. Zo worden daklozen tijdelijk weggestuurd uit hun opvangplaatsen om bedden vrij te maken voor Swift-fans.

 

Meer krantenkoppen in België

Wrak van vliegtuig vicepresident Malawi teruggevonden, geen overlevenden

Het wrak van het vermiste legervliegtuig met aan boord de vicepresident van Malawi, de 51-jarige Saulos Chilima, is dinsdag gevonden. Dat blijkt uit beelden die naar het Franse persagentschap AFP zijn gestuurd door een lid van het militaire reddingsteam. Niemand van de tien inzittenden heeft de crash overleefd, laat president Lazarus Chakwera weten.

Lees meer »

Wingene telt 15.113 inwoners

Het gemeentebestuur ontving op zondag 19 mei zo’n 60-tal nieuwe inwoners tijdens een gezellige receptie in het gemeentehuis. Na een welkomstwoord van burgemeester Huys maakten schepen Warnez en Mesure de inwoners wegwijs in het dorp en de gemeentelijke dienstverlening.
The post Wingene telt 15.113 inwoners appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wonen in een compound en trainen in meer dan 40 graden: Belgische voetbal­stem­men over leven in Saoedi-Arabië

Kevin De Bruyne (32) en Romelu Lukaku (31) sluiten niet uit om in Saoedi-Arabië te gaan voetballen. Een monsterloon wacht dan, maar wat heeft de golfstaat los van het geld aan topvoetballers te bieden? Belgische voetbalstemmen over leven, wonen en voetbal in Saoedi-Arabië. “Een van mijn goeie vrienden zei eens een keer grappig: ‘Al die buitenlanders die denken dat ze

Lees meer »

Nieuwe mokerslag voor familie motorrijder Jamy (25), die overleed na aanrijding: tegenpartij tekent onverwacht beroep aan

“Ze konden het éindelijk afsluiten en dan komt dit.” De familie van Jamy Destickere (25), die in 2020 met zijn motorongeval overleed na een aanrijding met een fietser, reageerde vrijdagochtend aangeslagen in de politierechtbank. De 83-jarige fietser die in juni vorig jaar volledig aansprakelijk werd gesteld voor het dodelijk ongeval tekent nu beroep aan. En dat is wel héél onverwacht.

Lees meer »

Trimm- en Roeiclub organiseert jeugdtriatlon

Zaterdag organiseerde de Brugse Trimm- en Roeiclub (BTR) nabij de Herdersbrug in Dudzele de jaarlijkse triatlon voor jonge roeiers. Een soort criterium dat in diverse clubs in Vlaanderen wordt ingericht.
The post Trimm- en Roeiclub organiseert jeugdtriatlon appeared first on KW.be.

Lees meer »