ROLAND GARROS. Carlos Alcaraz zwoegt zich voorbij Nederlander Jesper De Jong naar derde ronde

De tweede ronde is aan de gang op Roland Garros. Onze landgenoot Zizou Bergs heeft zich kunnen plaatsen voor die tweede ronde na een straffe comeback. Voor Rafael Nadal was het dan weer meteen afgelopen, net als voor de Belgische Greet Minnen. Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

Werken Sint-Michielsplein tijdelijk stilgelegd door archeologische vondst

De werken voor de heraanleg van het Sint-Michielsplein gingen van start op maandag 17 juni. Bij het archeologische onderzoek werden ondergrondse muren en aardewerk blootgelegd bij het graven van de proefputten. Dit zorgt ervoor dat de werken noodgedwongen tijdelijk moeten worden stilgelegd.
The post Werken Sint-Michielsplein tijdelijk stilgelegd door archeologische vondst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brit die 16.000 kilometer van zuiden naar noorden Afrika liep, gaat opnieuw bizarre uitdaging aan: Engeland al lopend volgen tijdens het EK

Russell – Russ – Cook, de eerste mens ooit van het meest zuidelijke naar het meest noordelijke puntje van Afrika jogde, is begonnen aan een nieuwe opvallende uitdaging. De 27-jarige Engelsman is in vijf dagen naar Duitsland gerend en zal daar het Engelse voetbalelftal te voet volgen van stadion naar stadion tijdens het Europees Kampioenschap.

Lees meer »

Weermodellen hinten op zomerse temperaturen volgende week: eindelijk lange droge periode of toch opnieuw fel onweer?

Met de meteorologische zomer is het niet gelukt, maar zal de start van de astronomische zomer ons dan toch eindelijk wat zomerweer bezorgen? In de nieuwste berekeningen van de weermodellen zien we immers een verandering naar warmer weer opduiken. Maar hoe warm zal het precies worden? Krijgen we misschien voor het eerst een tropische dag van 30 °C? En betekent

Lees meer »

LIVEBLOG. Wie volgt Remco Evenepoel op als Belgisch kampioen?

Zondag staat het BK wielrennen op het programma. Remco Evenepoel wil maar wat graag nog een jaar langer rondrijden in de tricolore trui, maar met onder anderen Wout van Aert, Jasper Philipsen, Tim Merlier, Arnaud De Lie, Maxim Van Gils, Thibau Nys en Jasper Stuyven zijn er heel wat kapers op de kust. Volg het Belgisch kampioenschap op de voet

Lees meer »

Mooi beeld: Kevin De Bruyne haalt zoontjes uit tribune om ze te troosten na teleurstellende nederlaag

Het mooiste beeld ondanks de teleurstelling? Dat moet toch de foto zijn waarbij Kevin De Bruyne zijn zoontjes Mason Milian (8) en Rome (5) na de wedstrijd knuffelde. Net als tienduizend andere Belgische fans woonden ze de teleurstellende Belgische opener van het EK voetbal bij. De Duivels verloren met 0-1 van Slovakije. Ook Obel(g)ix, Amy Sonck en enkele andere WAGS

Lees meer »

Tessa Wullaert gehuldigd als ereburger in Harelbeke

Zaterdag werd voetbalster Tessa Wullaert uitgenodigd op het stadhuis. Zij werd er gehuldigd als ereburger van Stad Harelbeke. “We willen Tessa eren voor haar uitzonderlijke bijdragen”, zegt Dominique Windels, schepen van Sport (Vooruit).
The post Tessa Wullaert gehuldigd als ereburger in Harelbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vision XR Gallery brengt unieke kunstbeleving in De Haan

Vision XR Gallery van Niels Soete pakt van donderdag 20 tot zondag 23 juni uit met een uniek kunstgebeuren, met als hoogtepunt een liveshow door Eddy Maniez op vrijdagavond.
The post Vision XR Gallery brengt unieke kunstbeleving in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »