Regeren met Vlaams Belang is een van dé thema’s van deze verkiezingen: helft van de Limburgers is pro

Willen of niet: het Vlaams Belang is mee de inzet geworden van deze verkiezingen. De vraag is: wordt het cordon na 9 juni doorbroken? Als het van een meerderheid van de Limburgers afhangt is het antwoord ja. Maar wat koopt de partij daarvoor?

 

Meer krantenkoppen in België

Kristof Van Loock volgt Chris Vandecasteele op als directeur van scholengroep Stroom

Kristof Van Loock wordt vanaf volgend schooljaar de nieuwe algemeen directeur van scholengroep Stroom. Hij volgt Chris Vandecasteele op, die de scholengroep met 10.000 leerlingen de voorbije acht jaar leidde. “Vanaf september zal ik alle scholen bezoeken”, zegt Van Loock.
The post Kristof Van Loock volgt Chris Vandecasteele op als directeur van scholengroep Stroom appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Enkel de naam verandert, de rest is nostalgie”: Luc en Ann zijn de nieuwe uitbaters van de Oostendse stripwinkel

Met de 54-jarige Luc Wittesaele heeft De Striep een gepassioneerde nieuwe uitbater. De striphandel in de Paulusstraat gaat voortaan wel als ‘Lucky Striep’ door het leven. “Toen ik Luc leerde kennen, was zijn e-mailadres ‘Lucky Luke’”, glimlacht zijn partner Ann Philips.
The post “Enkel de naam verandert, de rest is nostalgie”: Luc en Ann zijn de nieuwe uitbaters van

Lees meer »

Assisen Caroline Kint: Speurders moeten uiteenzetting fors inkorten

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) heeft voorzitter Bart Meganck de recherche opgedragen om hun uiteenzetting in te korten. De speurders van de politiezone Vlas stonden te uitgebreid stil bij de verhoren van Athena Man (32) en enkele getuigen.
The post Assisen Caroline Kint: Speurders moeten uiteenzetting fors inkorten appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het wordt druk, maar ik ga ervoor”: Charlotte Verkeyn (N-VA) mag naar de Kamer

N-VA behoudt haar ‘Oostendse’ Kamerzetel met een nieuw gezicht. Charlotte Verkeyn zal zich naar eigen zeggen wel wat moeten reorganiseren op professioneel vlak. Ze reed een snel parcours bij de Vlaams-nationalisten en verstevigt haar positie in de badstad. “Ik ben nog altijd aan het bekomen, want ik had het niet verwacht.”
The post “Het wordt druk, maar ik ga

Lees meer »

WIK-feest doet basketbalzaal Koninklijke Stallingen tweemaal vollopen: “James Ensor als rode draad doorheen gym- en dansspektakel”

600 deelnemers, 140 trainers en bestuursleden en 80 medewerkers van Gym- en Dansclub Willen is Kunnen (WIK) stonden vorig weekend in voor een hoogstaand gym- en dansspektakel. De basketbalzaal in de Koninklijke Stallingen was tweemaal tot de nok gevuld. Een unicum.
The post WIK-feest doet basketbalzaal Koninklijke Stallingen tweemaal vollopen: “James Ensor als rode draad doorheen gym- en dansspektakel”

Lees meer »