Nederlandse verdachte van moord op Firdaous (11) wordt overgeleverd, ex-vriendin vrij na verhoor

Nederlander N.C., die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op Firdaous (11) in Merksem, mag worden overgeleverd aan België. Dat besliste de rechtbank in Amsterdam. Zijn vriendin is vrijgelaten, zij werd al verhoord.

 

Meer krantenkoppen in België

“Blijkbaar mag je geen groot hart meer hebben”: Glenn Verbauwhe­de kapot van verdriet na ontslag als keepers­trai­ner van KV Kortrijk

Glenn Verbauwhede (39) wenst KV Kortrijk het allerbeste, maar met héél veel pijn in het hart. “Alles gaf ik voor de club en toch schat trainer Freyr Alexandersson me blijkbaar niet meer naar waarde. Het houdt geen steek, wat heb ik in godsnaam verkeerd gedaan”, vraagt Glenn Verbauwhede zich af. KV Kortrijk zette op woensdag 5 juni de samenwerking met

Lees meer »

“Er is iets veranderd in het koninkrijk België”: wat zeggen Franstalige kranten na de verkiezingen?

"Wallonië naar rechts" maar ook "blauwe golf, gele dam", schrijven de Franstalige kranten over de verkiezingsuitslag. Georges-Louis Bouchez (MR), Maxime Prévot (Les Engagés) én Bart De Wever (N-VA) namen risico’s, maar haalden hun slag thuis concluderen de kranten. Bouchez botste op veel weerstand, maar de MR heeft het succes aan hem te danken. De Wever krijgt lof voor de manier

Lees meer »

Ex-crisismanager De Zathe krijgt alsnog jaar cel voor grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Een jaar geleden kreeg de ex-crisismanager van woonzorgcentrum De Zathe in Nieuwpoort nog de vrijspraak voor seksueel grensoverschrijdend gedrag en aanranding van een 32-jarig personeelslid, maar dat vindt het Hof van Beroep nu niet juist. Zij oordelen dat de man, waarbij ook sprake was van alcoholmisbruik, wel degelijk ongepaste opmerkingen maakte tegenover de vrouw én haar in de keuken betastte.

Lees meer »

Wordt Conner Rousseau opnieuw voorzitter van Vooruit? Vier vragen aan Carl Devos

Melissa Depraetere zal zichzelf niet opvolgen als voorzitter bij Vooruit. Alle ogen zijn nu gericht op Conner Rousseau, met 75.000 voorkeursstemmen heeft de kiezer hem een duidelijk mandaat gegeven. Maar is dat wel zo’n goed idee voor de partij? Was dit doorgestoken kaart? En is er een impact op de regeringsonderhandelingen? “Laat kopstukken niet langer zoals boze schoonmoeders aan de

Lees meer »

Vlaams Belang stemmenkampioen bij Europese verkiezingen

Bij de verkiezingen voor het Europees Parlement heeft het Vlaams Belang zondag 22,94 procent van de stemmen achter zich gekregen. De partij heeft daarmee nipt de N-VA achter zich weten te houden, die 22,09 procent haalde, en mag zich daarmee op EU-niveau tot grootste Vlaamse partij uitroepen. Dat blijkt maandag uit de definitieve uitslag.

Lees meer »

Duivelsgekte bij Lieve en Kathy in café ‘In De Ster’: “Alle matchen worden getoond op ons ruime terras”

Bij Lieven Meulenaere en Kathy Pareyn van café ‘In de Ster’ in Sint-Jan-ter-Biezen wordt er werk gemaakt van een EK-dorp. Alle voetbalwedstrijden worden er binnen getoond op meerdere schermen en ook buiten staat op het terras een groot scherm om mee te volgen.
The post Duivelsgekte bij Lieve en Kathy in café ‘In De Ster’: “Alle matchen worden getoond

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland en Wit-Rusland oefenen met kernwapens – VS heffen wapenembargo op voor extreemrechtse Azov-brigade

Een Russisch militair vliegtuig zou afgelopen vrijdag het Fins luchtruim boven de Finse Golf hebben geschonden. “We nemen dit vermoeden van territoriale schending serieus en er is een onderzoek ingesteld”, aldus het Finse ministerie van Defensie. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky is maandagavond in Duitsland aangekomen voor een internationale conferentie over de wederopbouw van zijn land. Volg hier alle ontwikkelingen.

Lees meer »

Engelse spelers ‘in shock’ na niet-selectie ‘verbijsterde en boze’ Grealish: “Eén speler vroeg Southgate direct om uitleg”

Grote verrassing in het Engelse kamp, waar bondscoach Southgate besliste Jack Grealish (28) uit zijn EK-selectie te houden. De flankaanvaller van Manchester City is een van de zeven afvallers, zo bleek donderdag uit de laatste schifting. Grealish zou overstuur zijn na het besluit. Ook de spelers van de Engelse ploeg zijn in shock.

Lees meer »

Plaag van diefstallen uit bestel- een aanhangwagens in Grensstreek: “Label alles en parkeer niet in het zicht”

De afgelopen weken zijn er bij de lokale politie Arro Ieper veertien feiten van diefstal van bestel- een aanhangwagens en inbraak in bestelwagens geregistreerd. Dat maakte burgemeester Youro Casier (Vooruit) bekend op de gemeenteraad in Wervik.
The post Plaag van diefstallen uit bestel- een aanhangwagens in Grensstreek: “Label alles en parkeer niet in het zicht” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bart De Wever krijgt opvallend cadeau: “Beste schetenlater ter wereld”

“Naast een belangrijke verkiezingsdag is het vandaag ook vaderdag”, schrijft N-VA-voorzitter Bart De Wever op Instagram. “Een origineel cadeau brengt warmte in huis”, klink het lachend bij een foto van zichzelf met zijn zoon, gekleed in een t-shirt met het opschrift “World’s best farter ever”, vrij vertaald: “De beste schetenlater ter wereld”.

Lees meer »