Moet ‘Blind gekocht’ de handdoek in de ring gooien? “In deze prijsklasse is er écht niets te vinden”

“We hebben al drie jaar niet meer geslapen.” En dus schreven Chloë en Tony zich uit pure wanhoop in voor ‘Blind gekocht’. Het koppel hoopt op een mirakel via makelaar Kinga Kantorska en haar team, maar hun eisen lijken – met een budget van 365.000 euro – té hoog gegrepen. “We zitten opnieuw in een dure regio”, stelt Kinga. 

Meer krantenkoppen in België

PORTRET. “Ze schoren mijn hoofd kaal en spuwden op mij”: het turbulente parcours van Limp Bizkit-zanger Fred Durst

“Zo vreselijk Sean Paul was in 2022, zo erg waren Fred en de zijnen in 2023.” Fred Durst (53), die zaterdag verwacht wordt op Graspop Metal Meeting, maakte vorig jaar geen goede indruk op Pukkelpop. De Limp Bizkit-frontman gaf er net niet het meest bizarre optreden uit z’n carrière. Al hoeft dat niet te verwonderen, want Durst, die zelfs voor

Lees meer »

1 op de 5 bewoners van woonzorgcentra is psychisch kwetsbaar: “Personeel is hier niet voor opgeleid”

Bij bijna 1 op de 5 ouderen in woonzorgcentra is tijdens zijn leven een psychiatrische aandoening vastgesteld, zoals een depressie of verslavingsproblematiek. Maar psychiatrische begeleiding behoort niet tot het standaard aanbod in woonzorgcentra. “Zowel voor de bewoners als het personeel lijdt dit tot moeilijke situaties”, klinkt het bij koepelorganisaties Zorgnet-Icuro en Vlozo.

Lees meer »

Kurt Boone klaar voor Rally van Ieper: “Foutloos blijven”

Kurt Boone eindige zaterdag in zijn nieuwe Mistsubishi Lancer Evo IX knap vierde in de Rally van Wervik. Een opsteker van jewelste voor de autohandelaar uit Pollinkhove, die tot dusver een pechseizoen achter de rug heeft. Hij kijkt samen met copiloot Kenny Deroo dan ook met veel vertrouwen uit naar de Rally van Ieper dit weekend.
The post Kurt

Lees meer »

KIJK. ‘You’-actrice filmt hoe onbekende man in haar wagen probeert in te breken: “Londen is niet veilig”

De Britse actrice Shanika Ocean deelt angstaanjagende beelden op Instagram. Ze filmt hoe een onbekende man aan de deur van haar wagen trekt en op haar raam klopt om naast haar te komen zitten. Ocean, die te zien is in het vierde seizoen van de Netflix-serie ‘You’ en in verschillende BBC-shows, deelt de gebeurtenis om andere vrouwen te waarschuwen. “Zorg

Lees meer »

Politie betrapt gsm’ende wegmisbruiker: “Rijverbod tot 2030 en al 11 jaar vervallen voorlopig rijbewijs”

Politiezone Polder hield woensdag korte verkeerscontroles specifiek gericht naar bestuurders die hun gsm gebruikten achter het stuur. Op korte tijd hadden ze driemaal prijs. Daarbij werd zelfs een echte wegmisbruiker betrapt: een 36-jarige man die aan het bellen was in zijn lichte vrachtauto, een rijverbod had tot 2030 en bovendien al elf jaar een vervallen voorlopig rijbewijs op zak had.<br

Lees meer »