Laat Nadal Wimbledon links liggen voor Spelen? “Mijn lichaam is als een jungle: de ene dag gebeten door een slang, de volgende door tijger”

De eerste ronde is aan de gang op Roland Garros. Onze landgenoot Zizou Bergs heeft zich kunnen plaatsen voor de tweede ronde na een straffe comeback. Voor Rafael Nadal was het dan weer meteen afgelopen, net als voor de Belgische Greet Minnen. Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

Flora schrijft naar ‘mama en papa’… maar kampbrief toch terecht dankzij meester Wouter (35): “Ik herkende haar handschrift meteen”

Flora stuurde vanop kamp een brief met op de enveloppe enkel ‘mama en papa, Juliaan Claerhoutstraat, 8572 Kaster’. Om de postbode een handje te helpen, werd er in verschillende Facebookgroepen binnen Groot-Anzegem woensdag een oproep gedaan om uit te zoeken voor wie deze brief bestemd was. “Ik herkende de schrijfstijl van Flora en vooral haar verbindingen van de letters“, vertelt

Lees meer »

Woning ruimt plaats voor meer parking voor uitvaartcentrum in Moorslede

Langs de Roeselaarsestraat in Moorslede is maandag de afbraak van een oude woning gestart. Op de plaats komt een nieuwe parking voor Uitvaartzorg Eveline Geldhof. “Op die manier is er ook minder overlast voor de buren”, aldus zaakvoerster Eveline.
The post Woning ruimt plaats voor meer parking voor uitvaartcentrum in Moorslede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstenaar steelt historische munt uit British Museum … en deponeert het daarna in de collectebus

De Braziliaanse kunstenaar Ilê Sartuzi heeft een historische munt van het British Museum in Londen gestolen en vervangen door een replica. Niet omdat hij een fervente muntenverzamelaar was, want kort na de diefstal deponeerde hij de originele munt in de collectebus van het museum. Daarmee wil de kunstenaar kritiek uiten op het grote aantal buitenlandse objecten in het museum.

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Albert Heijn geeft flinke kortingen op Cornetto’s, Calippo’s en Magnums

Opnieuw tropische temperaturen vandaag en wat is er dan heerlijker dan jezelf trakteren op een ijsje? Voor de liefhebbers pakt Albert Heijn uit met 40 procent korting op Magnums, Cornetto’s en Calippo’s van Ola, met dank aan de Bonusknallers van de warenhuisketen. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

Lees meer »

Gezocht: getuigenissen, anekdotes en fotomateriaal van ex-burgemeester van Geluveld Abdon Comyn.

Geluveld – Abdon Comyn, de eerste socialistische burgemeester van het arrondissement Ieper, sterft op 25 juli 1965. Hij was sinds 1 januari 1965 burgemeester van het om zijn politieke strijd gekende Geluveld. Het was de vader van oud –schepen van cultuur van Groot – Zonnebeke Robert Comyn.
The post Gezocht: getuigenissen, anekdotes en fotomateriaal van ex-burgemeester van Geluveld Abdon

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van Gerwen en Humphries houden elkaar in evenwicht in openingslegs

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

5 gauwdieven opgepakt voor diefstallen op Tomorrowland: “Bij huiszoeking deel van de buit teruggevonden”

De Antwerpse politie heeft 5 Colombiaanse gauwdieven gearresteerd die vorig weekend actief zijn geweest op Tomorrowland. Eerder konden ze al 16 verdachten opgepakt op het festival zelf, nu zijn er nog 5 andere verdachten gevat tijdens een huiszoeking in Sint-Joost-ten-Node. De agenten vonden er gestolen gsm’s terug, 4000 euro, een stukgetrokken gouden halsketting en laptops.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Daar zijn ze! Buffalo-elftal wordt enthousiast ontvangen op podium van Sint-Baafsplein

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. Daar wordt de Buffalo-ploeg enthousiast ontvangen door de fans. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan nog op het podium klimmen. Mis niets van deze Gentse Feesten in

Lees meer »

Union treft Rangers, Slavia Praag, Lille of Salzburg in derde voorronde Champions League, ook Cercle en Gent gaan maandag in de trommel

Union gaat maandag de bokalen in voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. De Belgische vicekampioen en bekerwinnaar is geen reekshoofd in het niet-kampioenenspoor. Ook Cercle Brugge en AA Gent kennen dan hun mogelijke tegenstander in de derde voorronde van respectievelijk de Europa League en de Conference Leauge.

Lees meer »