Koen Casteels past voor Anderlecht en is op weg naar Saoedi-Arabië

Wie staat volgend seizoen onder de lat bij Anderlecht? Koen Casteels (31) wordt het alvast niet, hij is te duur voor Anderlecht en past voor een avontuur bij paars-wit. Volgens Duitse en Saoedische media zet de Rode Duivel zijn carrière verder in Saoedi-Arabië. Hij zou een contract ondertekenen bij Al-Qadsiah, dat zich recent tot kampioen in de Saoedische tweede klasse kroonde. 

Meer krantenkoppen in België

Geen treinen tussen Lille-Flandres en Kortrijk of Doornik zaterdag door staking SNCF

Door een staking bij de Franse spoorwegmaatschappij SNCF zullen er zaterdag vanuit Kortrijk of Doornik geen IC-treinen rijden naar het station Lille-Flandres, in de Noord-Franse stad Rijsel. Dat heeft de Belgische spoormaatschappij NMBS vrijdag meegedeeld.
The post Geen treinen tussen Lille-Flandres en Kortrijk of Doornik zaterdag door staking SNCF appeared first on KW.be.

Lees meer »

? De Wurgmoord. Drie haartjes doen ‘Dracula’ de das om: “Hij was op zoek naar een prooi. En toen kwam Charlotte voorbij”

“Ik ben op weg.” Ze stuurde nog een sms’je naar haar vriend, en toen sloeg Jos Heyman-Dewitte – bijgenaamd Dracula – toe. Hij wurgde Charlotte Van Walleghem (18) met haar eigen sjaal, terwijl het meisje op weg was naar een café. De HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de Wurgmoord. “Hij beroofde de ouders van een kind en daarmee ook de hoop

Lees meer »