KIJK. “Oh my god, die wolf bijt mijn kous kapot”: Dina Tersago doodsbang als Roodkapje bij echte wolven

Ze zeggen dat wolven gevaarlijk zijn voor mensen. Dina Tersago (45) en Andy Peelman (40) gaan in het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ heel ver om deze stelling te onderzoeken. Zo begeeft Dina zich – verkleed als Roodkapje – bij twee echte wolven. Wordt ze aangevallen of niet? 

Meer krantenkoppen in België

700 bakken, 16.800 flesjes en 1 dildo verrassen Thimen (25) en Frauke (24) na huwelijk: “Dit is wel een erg groot cadeau”

Meer dan dertig vrienden zetten de grote middelen in om de woning van Thimen Rogiers en Frauke Struelens te ommuren met 700 bierbakken in het West-Vlaamse Koekelare. In de tuin vonden ze 16.800 flesjes en aan de verlichtingspaal voor hun huis hing een dildo te bengelen. “We moesten eerst opruimen voor we naar binnen konden”, lacht het koppel dat maandag

Lees meer »

G-voetbal Kortrijk te gast in Friendship Sports Centre in Amsterdam

G-voetbal Kortrijk Teens kijkt alweer uit naar een topdag: op zaterdag 22 juni is de ploeg te gast bij onze Noorderburen in Amsterdam. In het Friendship Sports Centre, het enige sportcentrum in Europa dat zich volledig toespitst op kinderen met een beperking, staat een match tegen Ajax Amsterdam op het programma.
The post G-voetbal Kortrijk te gast in Friendship

Lees meer »