Eenmaal, andermaal, verkocht: de ‘liefdesscooter’ van oud-president Hollande geveild voor 20.500 euro

François Hollande ging de annalen in als de minst populaire Franse president ooit, maar zijn driewielige scooter lijkt steeds meer deel uit te maken van de Franse geschiedenis. Met dank aan een liefdesaffaire.

 

Meer krantenkoppen in België

Bram Degrieck blijft voorlopig aan als burgemeester van De Panne: “Bij mijn weten is er geen klacht of verdenking tegen mijn persoon”

Bram Degrieck blijft voorlopig aan als burgemeester van De Panne. Dat meldt hij woensdag naar aanleiding van de huiszoeking op het gemeentehuis van de kustgemeente. Degrieck weet naar eigen zeggen niet waarover het onderzoek precies gaat. Volgens verschillende media zou het gaan om een dossier van een beveiligingscamera in de strijd tegen mensensmokkel. “Als dat klopt, dan weet ik niet

Lees meer »

Over eindpodium rijden is enig doel voor Bouten en Florissoone

Eén van de vele rallyteams uit de eigen regio die dankzij de invoering van Divisie 2 de kans grijpen om te starten in de Ardeca Ypres Rally, zijn Christophe Bouten uit Elverdinge en zijn schoonzoon Melvin Florissoone uit Voormezele.
The post Over eindpodium rijden is enig doel voor Bouten en Florissoone appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Realistisch is het niet, maar we draaien geen docu”: Peter Bulckaen na de hersenbloeding van Mathias in ‘Familie’

Net zoals in het echte leven was het serieus schrikken voor de ‘Familie’-personages toen Mathias opeens in elkaar stuikte en een hersenbloeding bleek te hebben. Gevolg: Mathias zit met een spraakgebrek en moet nog maanden revalideren. De soapfans zijn het er alvast unaniem over eens dat Peter Bulckaen (58) dezer dagen fantastisch sterke acteerprestaties neerzet. Hoe heeft hij zich voorbereid

Lees meer »

Munsterbeek meandert opnieuw door Bilzense natuur

De provincie Limburg heeft de Munsterbeek haar meanderende vorm teruggegeven over een lengte van 850 meter. 50 jaar geleden werd de beek namelijk rechtgetrokken. Maar een beek die meer meandert, geeft voordelen voor de biodiversiteit en beperkt het risico op wateroverlast.

Lees meer »

CHECK – Filmpjes van “verwarde” Biden zijn niet altijd wat ze lijken

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen vormt de gevorderde leeftijd van kandidaten Joe Biden (81) en Donald Trump (78) een onderwerp van debat. Vooral Republikeinse profielen verspreiden allerlei video’s op sociale media om de fysieke en mentale frisheid van Biden in twijfel te trekken. Maar die filmpjes geven niet altijd een eerlijk beeld.

Lees meer »

Financieel analist misbruikt kredietkaart van werkgever voor exorbitante loondiefstal: “Meer dan één miljoen euro gespendeerd voor privéaankopen”

Voor de Brusselse correctionele rechtbank is woensdag het proces van start gegaan tegen een voormalig financieel analist van DHL die met de kredietkaart van het bedrijf voor meer dan één miljoen euro aan privéaankopen zou hebben gedaan. De exorbitante loondiefstal kwam pas na drie jaar aan het licht, nadat American Express de kaart had geblokkeerd.

Lees meer »

Zij vertegenwoordigen ons straks in Brussel: wie zijn de 37 West-Vlaamse verkozenen?

De kogel is door de kerk: we weten welke West-Vlaamse verkiezingskandidaten de komende vijf jaar zullen zetelen in het Vlaams en federaal parlement. We herkennen enkele vaste waarden, maar er zitten ook 14 nieuwe gezichten tussen die zich voor het eerst als volksvertegenwoordiger mogen bewijzen. Een overzicht.
The post Zij vertegenwoordigen ons straks in Brussel: wie zijn de 37

Lees meer »

Nederlandse regering krijgt drie nieuwe ministeries

De nieuwe Nederlandse regering onder kandidaat-premier Dick Schoof krijgt drie nieuwe ministeries. Dat blijkt woensdag uit de verdelingen van de ministersposten, die het bureau voor de communicatie rond de formatie heeft gedeeld. Er komt een ministerie van Asiel en Migratie (PVV), Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (BBB) en Klimaat en Groene Groei (VVD).

Lees meer »

LIVEBLOG EK ATLETIEK. Hij doet het! Goud voor Alexander Doom op 400 meter

Goud voor Alexander Doom (27) op het EK atletiek! In Rome kroonde hij zich tot Europees kampioen op de individuele 400 meter. In de laatste meters ging hij over Charles Dobson na een spannende tweestrijd. Doom liep 44’15”, een Belgisch record én een kampioenschapsrecord. Jonathan Sacoor eindigde als vierde. België zit nu aan drie medailles op het EK.

Lees meer »

ASSISEN. Vandaag moest de dag van de “zware jongens” worden op proces Athena Man en Lorine De Witte. Dat verliep niet zoals gepland

Vandaag moest de dag van de “zware jongens” worden, op het assisenproces van de doodslag op Caroline Kint. Zij stierf in oktober 2021 na een uit de hand gelopen burenruzie. Op de getuigenagenda? Vader van de eerste beschuldigde Athena Man en broer van de tweede beschuldigde Lorine De Witte. En dat verliep niet allemaal zoals gepland.

Lees meer »