Drugszaak tegen beruchte criminelen ‘Bolle Jos’ en Flor Bressers gaat donderdag van start

Voor de correctionele rechtbank van Antwerpen start donderdag een grote drugszaak met dertig beklaagden die onder meer gelinkt worden aan een uithaling in de zomer van 2020, waarbij een brandwacht van een havenbedrijf zwaar werd toegetakeld. Onder de beklaagden bevinden zich de gezochte ‘Bolle’ Jos Leijdekkers en Flor Bressers.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Grote vuurbal bij uitslaande brand bij Brucargo in Machelen, gebouw ingestort: “Ik rende naar buiten met mijn computer in de hand. En toen volgde een knal”

Er woedt momenteel een zware brand in het logistiek bedrijf Gosselin in het vrachtgebied Brucargo (Machelen) langs Brussels Airport. Dat bevestigt de brandweerzone Vlaams-Brabant West. De omgeving is afgesloten, wat zorgt voor de nodige verkeershinder. Het gebouw, zo’n 4000 vierkante meter groot, is inmiddels ingestort.

Lees meer »

Polyvalente middenvelder Jeppe Erenbjerg eerste versterking voor Essevee

Zulte Waregem heeft zijn eerste inkomende zomertransfer afgerond met de 24-jarige Jeppe Erenbjerg. De Deense middenvelder tekende een contract aan de Gaverbeek voor twee seizoenen met optie op twee bijkomende seizoenen. Hij komt over van Boldklubben af 1893, uit de Deense tweede klasse.
The post Polyvalente middenvelder Jeppe Erenbjerg eerste versterking voor Essevee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruim 1.200 deelnemers voor jaarlijkse duatlon en triatlon in Kortrijk

Zondag had de jaarlijkse dua- en triatlon plaats in Kortrijk. Deze editie was wat betreft deelnemers, organisatie, enkele duizenden toeschouwers, locaties en redelijk weer top. “Alles verliep zeer vlot”, aldus veiligheidscoördinator Michaël Vannieuwenhuyze
The post Ruim 1.200 deelnemers voor jaarlijkse duatlon en triatlon in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biden en Trump leggen regels voor tv-debat vast

De Amerikaanse president Joe Biden en zijn uitdager Donald Trump zijn het eens geworden over de regels die zullen gelden tijdens hun eerste tv-debat in de aanloop naar de komende presidentsverkiezingen. Dat is zondag meegedeeld door de Amerikaanse nieuwszender CNN, die het debat zal uitzenden.

Lees meer »

Wie is schrijver Dimitri Verhulst, die met roman over animators wenkbrauwen doet fronsen: “Veel verzonnen, maar geen leugens”

“Als je als animator met meisjes jonger dan 16 naar bed ging, dan kreeg je zelfs een dubbele bonus.” Deze uitspraak van Dimitri Verhulst (51) maandagavond in het Canvas-programma De afspraak, naar aanleiding van zijn nieuwe roman Bechamel Mucho, deed meer dan één wenkbrauw fronsen. Nochtans blijkt uit zijn literaire carrière dat de schrijver van De helaasheid der dingen nooit

Lees meer »

Meer details over rechtszaak van echte ‘Martha’ uit ‘Baby Reindeer’ bekend: “De serie heeft mijn leven verwoest”

Het was eerder al bekend: de echte ‘Martha’ uit de Netflix-reeks ‘Baby Reindeer’ heeft een rechtszaak aangespannen tegen de makers. En nu ‘Metro’ de gerechtsdocumenten heeft kunnen inkijken, onthullen ze meer details over de aanklachten. Fiona Harvey (58), zoals de vrouw in het echte leven heet, beweert namelijk dat de serie volledig verzonnen is.

Lees meer »

Nederlander (31) vlucht in speedboot voor Griekse politie, verdacht van smokkelen migranten

In Griekenland is afgelopen weekend een 31-jarige Nederlander na een korte achtervolging gearresteerd op verdenking van mensensmokkel, bevestigt zijn voormalige advocaat Achillea Daskalakis aan ‘AD.nl’. De Nederlander werd betrapt toen hij probeerde vijf buitenlanders het land binnen te brengen. Omdat hij Daskalakis niet kon betalen, is hem intussen een nieuwe advocaat toegewezen. Die wil op verzoek van haar cliënt niet

Lees meer »