Donald Trump overweegt Elon Musk tot adviseur te benoemen als hij wordt herkozen

Zien we Elon Musk weldra geregeld in het Witte Huis terug? Het zou zomaar kunnen, want de Amerikaanse ex-president Donald Trump overweegt om de Tesla-topman een adviserende rol te geven herverkozen raakt. Dat meldt The Wall Street Journal.

 

Meer krantenkoppen in België

Een zware loting: Singapore en Filipijnen zijn tegenstanders van Huybrechts en Van den Bergh op World Cup of Darts

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Dimitri Van den Bergh (29) en Kim Huybrechts (38) vormen wel degelijk het Belgische koningskoppel voor de World Cup of Darts van einde juni in Frankfurt. Dat heeft de Professional Darts Corporation (PDC) nu ook officieel bevestigd. In de eerste ronde wachten meteen twee zware dobbers, want Huybrechts en Van

Lees meer »