Criminelen proberen man van 86 te overvallen maar getuigen springen in de bres: “Brandblusapparaat leeggespoten in auto van dieven”

Aan een tankstation in Wijnegem zijn dinsdag twee mannen opgepakt na een hevige vechtpartij. Ze probeerden een 86-jarige man te overvallen, maar getuigen schoten het slachtoffer meteen te hulp. Er ontstond een fikse ruzie, waarbij zelfs ruiten van verschillende auto’s sneuvelden. De mannen hadden eerder die dag vermoedelijk ook al een wagen gestolen in Antwerpen. 

Meer krantenkoppen in België

Baseballclub Piranhas bestaat 25 jaar: “Toekomst veiligstellen met goede jeugdwerking”

Baseballclub Piranhas bestaat een kwarteeuw en dat wordt het laatste weekend van juni uitvoerig gevierd. “We zijn een minder bekende sport. Het is wat duwen en trekken om ertussen te geraken. Maar we hebben nu drie teams in competitie, voor ons een grote stap vooruit.”
The post Baseballclub Piranhas bestaat 25 jaar: “Toekomst veiligstellen met goede jeugdwerking” appeared first

Lees meer »

Vrouw kon haar geëlektrocuteerde man in jacuzzi niet redden, ze eist nu 1 miljoen dollar schadevergoeding van resort

Drama op vakantie in Mexico vorige week voor Jorge Guillen (43) en Lizette Zambrano (35), een Amerikaanse koppel uit El Paso in Texas. Toen Guillen met zijn voet het water van de jacuzzi beroerde, kreeg hij meteen elektrische schokken te verwerken. Zijn partner probeerde hem te redden, maar raakte zelf gewond en moest naar het ziekenhuis. Zambrano overleefde en eist

Lees meer »

Het ererondje van de politieke helden

Dit weekend hebben de politieke helden, de "winnaars" van de verkiezingen, allemaal een ererondje gelopen in de media. Het leverde een hele reeks uitspraken op die een onderhandelingsronde er niet gemakkelijker op zullen maken. Vooral de socialisten, met Conner Rousseau en Melissa Depraetere, maakten hun positie duidelijk. Maar ook de andere gladiatoren van de verkiezingscampagne hebben dit weekend al enkele

Lees meer »

T’Joen keert terug naar de Westhoek

Voor Nicolas T’Joen van brouwerij De Bie uit Dentergem betekent de Ardeca Ieper Rally de terugkeer naar de Westhoek, waar brouwerij De Bie haar oorsprong had.
The post T’Joen keert terug naar de Westhoek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Michaël (59) wint strijd tegen telecomoperatoren, die nu mogelijk kastjes in heel Brussel moeten verven: “Ik wilde hun arrogantie afstraffen”

Na een gevecht van meer dan twee maanden heeft Schaarbekenaar Michaël de Borman (59) zijn slag thuisgehaald tegen de telecomoperatoren. Die moeten volgens uittredend staatssecretaris voor Stedenbouw Ans Peroons (Vooruit.brussels) de wet volgen en voortaan hun kabels en bakjes in een gelijkaardige kleur verven als de muur. “99 procent van de geplaatste kastjes zijn in overtreding.”

Lees meer »

Niemand wil aan Steven (38) en Melissa (37) en hun twaalf kinderen een huis verhuren: “We voelen ons gediscrimineerd”

Ze zijn met veertien, maar staan op 1 augustus mogelijk op straat. Steven (38) en Melissa (37) Van Gansbeke en hun twaalf kinderen slagen er niet in om een nieuwe woning te vinden. Want niemand ziet het zitten om aan hun kroostrijk gezin te verhuren. “Tientallen pogingen haalden niets uit. Op één plaats verdubbelde de huur zelfs voor ons”, zucht

Lees meer »