“Clubs wachten en wachten… en dan is er plots paniek”: een blik op de zomermercato, die steeds later in gang schiet

Het seizoen zit erop, straks gaat de zomermercato officieel van start. Wat zijn de verwachtingen en wanneer verloopt de transferdeadline in de Jupiler Pro League? En hoe zal het EK deze keer van invloed zijn op de spelerscarroussel? 

Meer krantenkoppen in België

Intern onderzoek legt medische nalatigheden bloot: alle radiologen uit Antwerps ziekenhuis op non-actief gezet

Opschudding in het ZNA Cadix: een intern onderzoek heeft ernstige fouten aan het licht gebracht op de dienst radiologie. De directie beslist daarom om het volledige team van minstens vijf radiologen per direct op non-actief te zetten, wordt bevestigd aan de redactie van HLN. Uit een doorlichting van 1.300 medische dossiers blijkt namelijk dat 24 patiënten geen volledige of correcte

Lees meer »

Romelu Lukaku teert niet op revanche na mislukt WK: waarom ‘Big Rom’ teamspirit boven records en woorden verkiest

Geanimeerde discussies horen bij Romelu Lukaku (31) zoals goals. Terwijl de 100 doelpunten voor de Rode Duivels stilaan in zicht komen, heeft hij sinds zaterdag duidelijk andere prioriteiten dan records of interviews. Tijdens de uitwuifmatch tegen Luxemburg zetten wij de volgspot op ‘Big Rom’: wie plaagt en treitert hij graag, wie neemt hij onder zijn vleugels en hoe zit dat

Lees meer »

Waarom Melissa Depraetere liever minister is dan voorzitter: 10 van haar wetsvoorstellen werden vorige legislatuur goedgekeurd

Melissa Depraetere (32) is geen kandidaat om zichzelf op te volgen als voorzitter van Vooruit, heeft ze vandaag gezegd. Als het van haar afhangt, neemt Conner Rousseau (31) die draad weer op. Daar is niks onlogisch aan. Hoewel Depraetere het volgens vriend en vijand goed deed als voorzitter, zou de functie van minister haar nog beter moeten liggen. Wij leggen

Lees meer »

Tien lessen uit de eerste uitslagen

18:51 De N-VA wint de verkiezingen, die een overwinningsnederlaag betekenen voor het Vlaams Belang en een ravage aanrichten bij Open VLD. De partij van Bart De Wever lijkt zich te verzekeren van een crucial…

Lees meer »

Middelkerkse politie investeert in uitleessoftware voor smartphones: “Op die manier ook gewiste foto’s en berichten recupereren”

De lokale politie van Middelkerke zet een belangrijke stap in de strijd tegen (cyber)crime door te investeren in nieuwe uitleessoftware voor smartphones. Deze technologie zal het recherche-onderzoek aanzienlijk versnellen en verbeteren, aldus een recent rapport van de politiezone.
The post Middelkerkse politie investeert in uitleessoftware voor smartphones: “Op die manier ook gewiste foto’s en berichten recupereren” appeared first on

Lees meer »