Charlotte Timmers onder de indruk van Niels Destadsbader tijdens eerste toonmoment ’14-18′: “Cute hoe je de cast aanmoedigt”

Zondag 2 juni wordt een hoogdag voor in de carrière van Charlotte Timmers (36) en Niels Destadsbader (35), want zij maken dan hun grote spektakel-musicaldebuut in ‘14-18′. In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs wordt op dit moment de allerlaatste hand aan gelegd aan de herneming. Reporter Jarne mag in primeur het eerste kwartier volgen en strikt het duo voor een gesprek. 

Meer krantenkoppen in België

Ervaar de olympische magie van Parijs op het Olympic Festival in Middelkerke

Van 26 juli tot 11 augustus 2024 verandert het strand van Middelkerke, bij het nieuwe casinogebouw SILT, in het bruisende hart van het Olympic Festival. Dit evenement brengt de olympische sfeer van Parijs naar België, met 17 dagen vol sport, muziek en festiviteiten.
The post Ervaar de olympische magie van Parijs op het Olympic Festival in Middelkerke appeared first

Lees meer »

Ulrike (40) wil actieve 60-plussers in Portugal laten overwinteren: “Tikkeltje extra beleving creëren”

De zomer is nog volop aan de gang, maar toch kijkt Ulrike Koether uit Roeselare al uit naar het najaar. Dan kan ze zich opnieuw focussen op haar favoriete bezigheid, namelijk het begeleiden van groepen toeristen doorheen de Portugese natuur. Vanaf januari 2025 pakt ze voor het eerst uit met ‘Overwinteren in de Algarve’ waarbij de deelnemers, de actieve 60-plussers,

Lees meer »

Japanse fietstoerist ‘Ken’ is ondanks aanrijding vol lof over Vlamingen: “Jullie zijn allemaal zo vriendelijk en hulpvaardig”

Kleine ‘accidentele’ ontmoetingen maken meestal mooie verhalen, dat is ook zo met de tip die we binnenkregen via Veerle Goethals uit Dentergem. “Ik was woensdagochtend op weg naar de lokale slager en zag een bepakte toerist een beetje radeloos aan een gesloten fietsenwinkel staan. De Japanner Kentaro ‘Ken’ Kawamoto (39) was blijkbaar aangereden met een scheefgetrokken wiel als resultaat. Gelukkig

Lees meer »

Darter Arne Degryse: “Mijn niveau gaat in stijgende lijn”

Arne Degryse van Team Dartshop Vanhee Menen neemt op zaterdag 27 en zondag 28 juli deel aan de Youth Development Tour in Engeland. De grootste Europese dartstalenten nemen het daar tegen elkaar op.
The post Darter Arne Degryse: “Mijn niveau gaat in stijgende lijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze reporter schreef zich in als reservist bij het leger: “Mocht er nu oorlog uitbreken, dan zou ik met jullie naar het front willen trekken”

Een leger werkt met teams, niet met individuen. Tijdens zijn tiendaagse opleiding tot reservist schrikt onze reporter Kasper Goossens ervan hoe snel Defensie erin slaagt om van zijn pelotonnetje van acht uiteenlopende personages een hechte groep te maken. “Voor mij is het dé ontdekking van mijn opleiding”, schrijft hij. “Na amper tien dagen heb ik er zeven vrienden bij.”

Lees meer »