Charlotte Timmers onder de indruk van Niels Destadsbader tijdens eerste toonmoment ’14-18′: “Cute hoe je de cast aanmoedigt”

Zondag 2 juni wordt een hoogdag voor in de carrière van Charlotte Timmers (36) en Niels Destadsbader (35), want zij maken dan hun grote spektakel-musicaldebuut in ‘14-18′. In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs wordt op dit moment de allerlaatste hand aan gelegd aan de herneming. Reporter Jarne mag in primeur het eerste kwartier volgen en strikt het duo voor een gesprek. 

Meer krantenkoppen in België

“Tv-reeks ‘Bridgerton’ brengt Britse economie 275 miljoen pond op”

De populaire serie ‘Bridgerton’ heeft de Britse economie in vijf jaar tijd een impuls gegeven van 275 miljoen pond (327 miljoen euro). Dat zegt althans streamingdienst Netflix. Het romantische drama dat zich afspeelt in de vroege 19de eeuw, heeft bijna 5.000 lokale bedrijven gesteund, klinkt het. Om die cijfers te vieren, zal Shonda Rhimes, de CEO van Shondaland, het productiebedrijf

Lees meer »

WEERBERICHT. Komende week weer buien à volonté, maar “vanaf donderdag is er toch een lichtpuntje”

Er lijkt geen einde te komen aan het kwakkelweer. De zwakke regenzone verlaat vrijdagochtend dan wel ons land, het blijft nog vrij grijs. In de namiddag verschijnen er enkele opklaringen en ontwikkelen er zich enkele buien.‘s Avonds bereikt een gestructureerde buienlijn ons land. En ook de rest van de week zullen buien en bewolking zich afwisselen. “Maar vanaf donderdag is

Lees meer »

WEERBERICHT. Eerst wolken en regen, maar meer zon in de namiddag

Vanmorgen zijn er veel wolkenvelden, waaruit soms nog buien kunnen vallen. Het is niet uitgesloten dat er ook enkele donderslagen zijn. In de loop van de namiddag wordt het droger en komen er meer opklaringen. De maxima liggen tussen 13 graden in de hoge Ardennen en 19 graden in het westen van het land, zo meldt het KMI.

Lees meer »

Tim Merlier houdt in Baloise Belgium Tour Jasper Philipsen en Olav Kooij achter zich op de Wandelaar in Knokke-Heist

Tim Merlier, geboren Kortrijkzaan, heeft donderdag de tweede etappe in de 93ste Baloise Belgium Tour (cat. 2.Pro). Na 184,2 kilometer van Merelbeke naar Knokke-Heist was de 31-jarige sprinter van Soudal Quick-Step op de Wandelaar de snelste in een massasprint. Jasper Philipsen werd tweede, de Nederlander Olav Kooij derde.
The post Tim Merlier houdt in Baloise Belgium Tour Jasper Philipsen

Lees meer »