Brand in kerk in Eindhout: parket start onderzoek. Kerkdiensten kunnen voorlopig niet doorgaan

In Eindhout bij Laakdal is woensdagmiddag brand ontstaan in de kapel van de kerk. Er was hevige rookontwikkeling, maar de structuur van het gebouw bleef onaangetast. Het parket start een onderzoek naar de oorzaak van de brand. 

Meer krantenkoppen in België

“Het leek wel zo voorbestemd”: Patrick (52) en Nancy (44) vonden liefde in Delhaize en baten nu samen winkel in Polderlaan uit

Vijftien jaar geleden vonden ze de liefde bij Delhaize, vandaag baten Patrick Berton (52) en Nancy Rasschaert (44) samen de winkel uit in de Polderlaan in Blankenberge. “De cirkel is rond.”
The post “Het leek wel zo voorbestemd”: Patrick (52) en Nancy (44) vonden liefde in Delhaize en baten nu samen winkel in Polderlaan uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vreugde en verdriet voor Nederland: Oranje boekt ruime zege tegen IJsland, maar geblesseerde Frenkie de Jong moet EK laten schieten

Met vertrouwen naar Duitsland. Nederland hield een geslaagde generale repetitie tegen IJsland. Het werd, net als tegen Canada, een klinkende 4-0-overwinning. Oranje lijkt klaar voor het EK, maar het kreeg tegelijk een serieuze klap te verwerken. Sterspeler Frenkie de Jong raakt immers niet tijdig hersteld van zijn enkelblessure en moet het EK laten schieten.

Lees meer »

Lucien (89) is oudste duivenmelker van Ingelmunster: “wanneer ik ermee stop word ik een oud eenzaam mannetje”

Het duivenseizoen is volop bezig en de oudste duivenmelker van Ingelmunster is Lucien Delchambre (89) uit de Bruggestraat. Aan stoppen denkt hij nog niet, integendeel, hij maakt zich op voor een knalseizoen.
The post Lucien (89) is oudste duivenmelker van Ingelmunster: “wanneer ik ermee stop word ik een oud eenzaam mannetje” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Briljant voor Frans Engelbeen en Lucienne Derammelaere

Het vieren van een briljanten huwelijksjubileum is uitzonderlijk. Frans Engelbeen (90) en Lucienne Derammelaere (90) uit de Vercruysse de Solartstraat in Deerlijk mochten onlangs 65 jaar huwelijksgeluk vieren samen met de familie.
The post Briljant voor Frans Engelbeen en Lucienne Derammelaere appeared first on KW.be.

Lees meer »

Urbanus (75) gaat nog één keer knallen met zijn tournee ‘BES TOF’!, waarmee hij ook naar West-Vlaanderen afzakt

Op vrijdag 7 juni blaast Urbanus 75 kaarsjes uit. Deze voormiddag stelde hij in Baljuwhuis in Galmaarden, dichtbij zijn woonplaats Tollenbeek, zijn nieuwe theatertour ‘BES TOF’ voor. Vanaf januari 2025 toert hij doorheen Vlaanderen. Hij houdt ook al haalt in Oostkamp (try-out), Sijsele (try-out), Brugge, Moorslede en Tielt. Weldra volgen er méér data.
The post Urbanus (75) gaat nog

Lees meer »