Bijna jaar na dodelijke implosie: Amerikaanse miljardair onderneemt nieuwe poging om naar Titanic te duiken

Nog geen jaar na de dodelijke implosie wil een Amerikaanse miljardair bewijzen dat het wel degelijk mogelijk is om met een duikboot in veilige omstandigheden het wrak van de Titanic te bereiken. “De oceaan is bijzonder krachtig. Maar als je er op de juiste manier mee omgaat, kan het je leven veranderen”, stelt vastgoedmagnaat Larry Connor (74). 

Meer krantenkoppen in België

5 gauwdieven opgepakt voor diefstallen op Tomorrowland: “Bij huiszoeking deel van de buit teruggevonden”

De Antwerpse politie heeft 5 Colombiaanse gauwdieven gearresteerd die vorig weekend actief zijn geweest op Tomorrowland. Eerder konden ze al 16 verdachten opgepakt op het festival zelf, nu zijn er nog 5 andere verdachten gevat tijdens een huiszoeking in Sint-Joost-ten-Node. De agenten vonden er gestolen gsm’s terug, 4000 euro, een stukgetrokken gouden halsketting en laptops.

Lees meer »

Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten”

Cartoonist Geinz, in het dagelijks leven bekend als Frits Deblieck (51), duikt met ‘Oeilympics’ de wondere wereld in van de Olympische Spelen. 130 cartoons lang laat hij je bulderlachen in de marge van het grootste sportfeest ter wereld.
The post Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Janne Deleu grijpt met Young Belgian Yellow Tigers zilver op EK: “Ticket voor WK en het EYOF op zak”

Een verrassing van formaat. De Belgian Young Yellow Tigers met Janne Deleu hebben in het damesvolleybal bij de U18 een zilveren medaille behaald op het Europees kampioenschap dat in Roemenië (Blaj) en Griekenland (Heraklion) werd gespeeld.
The post Janne Deleu grijpt met Young Belgian Yellow Tigers zilver op EK: “Ticket voor WK en het EYOF op zak” appeared first

Lees meer »

Wim Alderweireldt is heksenkoning

Op de terreinen van de Koninklijke Schuttersgilde Sint-Sebastiaan Beselare aan De Kortekeer greep de jaarlijkse heksenschieting plaats.
The post Wim Alderweireldt is heksenkoning appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Secret Service vraagt Trump geen buitenevenementen meer te houden – Trump wil verhinderen dat Harris toegang krijgt tot campagnegeld Biden

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Agent schopt overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd in luchthaven Manchester: “Stevige reactie nadat collega’s aangevallen werden”

Een Britse agent is in opspraak gekomen nadat hij een overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd schopte. De gewelddadige confrontatie vond deze namiddag plaats in de luchthaven van Manchester. De politie laat duidelijk verstaan dat de stevige reactie er kwam nadat drie collega’s aangevallen werden. Eén agente liep daarbij een gebroken neus op.

Lees meer »

Walvis doet boot kapseizen en gooit twee mensen overboord

Een bultrugwalvis heeft bij New Hampshire een boot doen kapseizen en twee mensen het water in laten vliegen. Twee broers van 16 en 19 die in een nabijgelegen bootje vaarden, konden het tafereel vastleggen. Op de video is te zien hoe de bultrugwalvis plotseling uit het water opduikt voordat hij een klein vaartuig van 7 meter omgooit. Bekijk de beelden

Lees meer »