Bestuurder bindt sofa met dun touw vast op dak van auto, maar op eerste rotonde loopt het al mis: “Wat een clown”

Een Londens echtpaar kon maandag hun pret niet op toen ze door Buckinghamshire reden en zagen hoe een andere bestuurder een sofa op het dak van zijn auto vervoerde. Alleen was het meubelstuk vastgesnoerd met een erg dun touw en liep het al fout toen de auto de eerste rotonde opdraaide. “Wat een clown, we zaten te wachten tot het misliep”, klinkt het. “We hadden toch ook wel wat medelijden voor de bestuurder omdat het zo hard regende, maar er was nergens een veilige plek om te stoppen en te helpen.”

 

Meer krantenkoppen in België

Man even vast in voertuig na aanrijding door fout manoeuvre in Esen

In de Roeselarestraat in Esen (Diksmuide) gebeurde er maandagavond een verkeersongeval. Tijdens een manoeuvre werd een man aangereden waardoor hij even vast bleek te zitten in zijn wagen. Uiteindelijk raakte hij slechts lichtgewond.
The post Man even vast in voertuig na aanrijding door fout manoeuvre in Esen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vele regen heeft ook gevolgen voor Zeeuwse mosselen

Consumenten hebben de komende tijd mogelijk meer moeite om mosselen te kopen. Zeeuwse mosselkwekers kunnen namelijk minder mosselen leveren die op de bodem van de Oosterschelde leven. Dat komt onder andere omdat er meer zoetwater is door de hevige regenval van de voorbije weken, meldt de Producentenorganisatie van de Nederlandse Mosselcultuur.

Lees meer »

Conner Rousseau pakt als lijstduwer meeste voorkeurstemmen in Oost-Vlaanderen, Sophie Wilmès verbrijzelt twintig jaar oud stemmenrecord in Wallonië

Conner Rousseau haalt als lijstduwer van Vooruit in Oost-Vlaanderen 75.801 voorkeurstemmen. Een zeer knappe prestatie als je helemaal onderaan de lijst moet meedingen. Lijsttrekkers Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en zeker Bart De Wever (N-VA) zijn de grote stemmenkanonnen van deze verkiezingen. Sophie Wilmès (MR) verbrijzelt aan Waalse zijde dan weer het stemmenrecord.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland en Wit-Rusland oefenen met kernwapens – VS heffen wapenembargo op voor extreemrechtse Azov-brigade

Een Russisch militair vliegtuig zou afgelopen vrijdag het Fins luchtruim boven de Finse Golf hebben geschonden. “We nemen dit vermoeden van territoriale schending serieus en er is een onderzoek ingesteld”, aldus het Finse ministerie van Defensie. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky is maandagavond in Duitsland aangekomen voor een internationale conferentie over de wederopbouw van zijn land. Volg hier alle ontwikkelingen.

Lees meer »

Ichtegemse oppositie kritisch voor heraanleg fietspad Arthur Coussensstraat

Dat het fietspad in de Arthur Coussensstraat in Ichtegem in slechte staat is, hoeft geen betoog. Toch konden de plannen van het lokaal bestuur met betrekking tot de heraanleg van deze belangrijke verbindingsweg niet meteen op veel bijval en enthousiasme van de oppositie rekenen. De Arthur Coussensstraat verbindt de Ichtegemse Markt met de Diksmuidebaan en het kruispunt De Reiger.

Lees meer »

LIVEBLOG RODE DUIVELS. Tedesco bevestigt dat hij het bij deze 25 houdt: “Tielemans snel aan trainen toe en ook Vertonghen en Theate beter”

Na de 2-0 tegen Montenegro spelen de Rode Duivels zaterdag een tweede en laatste oefenpot voor het EK. Tegen Luxemburg, opnieuw geen tegenstander met naam en faam. Lukaku zal alvast zeker spelen. Op matchday -1 spreken bondscoach Tedesco en Meunier met de pers. En komt er nog belangrijk nieuws uit het Proximus Basecamp? Volg het op de voet in onderstaande

Lees meer »