Automobiliste (36) loopt breuken op bij botsing met dronken bestuurster (50) in bestelwagen

De Poederleeseweg (N153) in Herentals was dinsdagavond geruime tijd versperd na een zwaar verkeersongeval.

 

Meer krantenkoppen in België

Poetin kreeg zeldzame honden cadeau van Kim Jong-un

De Russische president Vladimir Poetin heeft tijdens zijn bezoek aan Noord-Korea twee honden cadeau gekregen van leider Kim Jong-un. Dat bericht het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap donderdag. De honden zijn van het lokale en zeldzame ras Pungsan.

Lees meer »

Airbus-toestel van United Airlines verliest onderdeel na vertrek: “Abnormaal geluid na vertrek”

Een vlucht van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines is donderdag kort na vertrek moeten terugkeren, nadat het toestel een deel van een voering van de binnenkant van de motorkap had verloren. Het vliegtuig was onderweg naar Denver, maar moest noodgedwongen terug naar het vliegveld van Hartford in de staat Connecticut. Voor zover bekend raakte niemand van de 124 passagiers en

Lees meer »

18 maanden rijverbod voor ongeval onder invloed met auto van vriend: “Lag te slapen toen ze vertrok”

In het holst van de nacht nam ze de autosleutels van haar vriend. Enkele minuten later knalde ze in Avelgem onder invloed op een verkeerseiland. Een 35-jarige vrouw en haar toenmalige vriend stonden maandag beiden voor de politierechtbank in Kortrijk terecht. Voor de ene al met een gunstiger resultaat dan voor de andere.
The post 18 maanden rijverbod voor

Lees meer »

“Alles met hart en ziel gemaakt”: familie Cleenwerck creatief uit de hoek op Atelier Ensemble

Wie houdt van handgemaakte creaties die met liefde gemaakt zijn moet je bij de familie Cleenwerck uit Izegem zijn. Zussen Sylvie, Sofie en Els ontwerpen zelf tapijten en kussens, vazen, schalen en kaarsen. Sylvies dochter Louise maakt dan weer unieke gelegenheidskaartjes. Die creatieve combinatie leidt nu tot het gezamenlijke evenement Atelier Ensemble, waarmee ze komend weekend een prachtige tuin aan

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Poetin werd feestelijk ontvangen door ‘zijne maat’ Kim Jong Un. Al moet je daar toch altijd wat opletten met ballonnetjes… ?
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste editie Lapeirre Classic en Lapeirre Family Tour

Lapeirre Woningbouw uit Roeselare organiseert op zondag 23 juni 2024 in samenwerking met Gaultvelo de eerste editie van de Lapeirre Classic en de Lapeirre Family Tour. Dit fietsevenement biedt zowel voor recreatieve als sportieve fietsers de kans om een prachtige route te verkennen in en rondom Roeselare.
The post Eerste editie Lapeirre Classic en Lapeirre Family Tour appeared first

Lees meer »

Kortrik Olympic brengt dit weekend de Olympische Spelen naar Buda Beach

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni organiseert Team Sport ‘Kortrik Olympic’ op Buda Beach. Het “Olympisch Dorp” is gratis toegankelijk tussen 14 en 17 uur. Je kan er kijken naar demo’s of zelf deelnemen aan verschillende sporten zoals boulderen, skaten, breakdancen, 3×3 basketbal of BMX’en.
The post Kortrik Olympic brengt dit weekend de Olympische Spelen naar Buda Beach

Lees meer »

Provincie keurt plannen goed voor fietssnelweg tussen Kortrijk, Harelbeke en Waregem

De provincie West-Vlaanderen heeft een Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) opgemaakt voor de aanleg van een fietssnelweg tussen de stations van Kortrijk, Harelbeke en Waregem. Donderdag keurde de provincieraad het ontwerp-PRUP goed. Vrijdag ondertekenden de drie gemeenten en de provincie een samenwerkingsovereenkomst.
The post Provincie keurt plannen goed voor fietssnelweg tussen Kortrijk, Harelbeke en Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe locatie wijnterras valt in de smaak

Tijdens de Ledegemse Batjes pakte de plaatselijke Davidsfonds-afdeling weer uit met haar wijnterras. Doordat de werken aan het Peereboomhuis gestart zijn moest de vereniging op zoek naar een nieuwe locatie om haar gesmaakte initiatief te organiseren. “Ondanks het frisse weer hebben we tijdens het Batjesweekend toch heel wat bezoekers over de vloer gehad. Op Batjeszondag
The post Nieuwe locatie

Lees meer »