200 sympathisanten van Ringland wandelen door Antwerpse straten: “Tonen dat we nog heel actief zijn”

Zo’n 200 sympathisanten van de burgerbeweging Ringland hebben in Antwerpen een optocht gehouden van het Operaplein naar de Groenplaats. Ringland wil dat de volgende regeringen het zogenoemde Toekomstverbond verder vlot zullen uitvoeren. Daarin staan afspraken over een betere mobiliteit en leefbaarheid in de Antwerpse regio. 

Meer krantenkoppen in België

25.000 toeschouwers zien Girmay nat na-Tourcriterium Herentals winnen

Groene trui Biniam Girmay heeft in een overvol Herentals het na-Tourcriterium Herentals Fietst gewonnen. Bij de na-Tourcriteriums in Aalst en Roeselare stond hij al op het podium, maar in Herentals kwam hij als eerste over de meet. Het was gezellig druk in Herentals. "Het is vooral de ambiance. De wielrenners zijn mooi meegenomen."

Lees meer »

Kunstgrasveld en nieuwe LED-verlichting voor Eendracht Wervik: “Voor iedereen aangenamer om de wedstrijden te beleven”

Derdeklasser Eendracht Wervik beschikt nu ook over een kunstgrasveld op het hoofdterrein van het Viroviosstadion. Het nieuw kunstgrasveld werd woensdagavond ‘ingespeeld’ tijdens een oefenwedstrijd tegen Tweede Amateur KRC Harelbeke. Ondertussen is ook de verlichting volledig vernieuwd.
The post Kunstgrasveld en nieuwe LED-verlichting voor Eendracht Wervik: “Voor iedereen aangenamer om de wedstrijden te beleven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe bodycambeelden tonen hoe Trump-schutter dood op dak wordt aangetroffen

De 20-jarige Thomas Crooks was op 13 juli verantwoordelijk voor de mislukte aanslag op Donald Trump tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania. De man werd vlak na zijn poging doodgeschoten door de Secret Service. Pas vrijgegeven bodycambeelden, gemaakt door de politie van Butler County, tonen hoe de veiligheidsdiensten proberen uitzoeken wat er precies gebeurd is, terwijl ze naast het lichaam van

Lees meer »

Fitnessinfluencer deelt tip om veilig te blijven tijdens avondwandelingen: “Je jaagt ze weg voor er iets kan gebeuren”

Hoewel het tijdens de zomer wat langer licht blijft, kan je je toch nog onveilig voelen als je ’s avonds wanneer het donker wordt nog een wandeling wil gaan maken. De Amerikaanse Julie Capozziello, een fitnessinfluencer uit Tennessee, deelde daarom een opvallende tip met haar volgers. In een video waarin ze zich klaarmaakt om een wandeling te maken met haar

Lees meer »