Voormalig voetbalster David Beckham wordt gezicht van webgigant AliExpress

De voormalige voetbalster David Beckham wordt wereldwijde ambassadeur voor AliExpress, de webwinkel van de Chinese technologiereus Alibaba. Dat meldt de BBC.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GENTSE FEESTEN. De KetnetBand brengt covers op Korenmarkt en 18-koppige band Free The Folk! maakt indruk op Luisterplein

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! De KetnetBand brengt covers van populaire kinderartiesten op de Korenmarkt en Free The Folk! staat met 18 muzikanten op een podium en doet dat prima. Straks staat er onder meer een misviering in het Gents in de Sint-Jacobskerk op het programma en om 23 uur treedt Urbanus op op het Sint-Baafsplein.

Lees meer »

Union zal thuiswedstrijd tegen Slavia Praag in derde voorronde Champions League in Lotto Park spelen, ook Cercle en Gent kennen mogelijke tegenstanders

Union neemt het op tegen Slavia Praag in de derde voorronde van de Champions League. De wedstrijden worden afgewerkt op 6 of 7 augustus (in Tsjechië) en 13 augustus (in Brussel). Cercle Brugge komt uit tegen Molde of Silkeborg in de derde voorronde van de Europa League. De verliezer van dat duel komt uit tegen AA Gent in de derde

Lees meer »

Ramkraak in Geluwe, 4e in 3 weken tijd in grensstreek

Zaterdagnacht is opnieuw een ramkraak gebeurd in de grensstreek. Deze keer was de zaak Comme Chez Nous, die bij een tankstation ligt, het doel van de daders. Ze gingen aan de haal met sigaretten en geld. Donderdag nog reed een inbreker in Lauwe het raam van een fruitwinkel aan diggelen.

Lees meer »

Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”

Op het voorbije Europees kampioenschap lifesaving voor de jeugd (15-18 jaar) in het Duitse Riesa en Mücheln was Jasper Cloet goed voor verschillende individuele medailles. “Met die prestatie kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”, vertelt Jasper enthousiast.
The post Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK

Lees meer »

Kathy en Steven openen Restobar/tearoom Equus in Bredene: “Ook niet-ruiters zijn hier meer dan welkom”

Kathy Commeyne en Steven Janssens hebben onlangs hun intrek genomen in restobar/tearoom Equus. De zaak ligt tegen manège Ruitershof langs de Sluizenstraat 133. “Ik droomde al langer van een eigen zaak en met Equus bood zich een unieke kans aan’, aldus Kathy.
The post Kathy en Steven openen Restobar/tearoom Equus in Bredene: “Ook niet-ruiters zijn hier meer dan welkom”

Lees meer »

Mooi weer zorgt voor topweekend aan zee met 300.000 dagtoeristen

Het mooie weer van afgelopen weekend aan de kust zorgde daar voor een topweekend. Zo zakten er 300.000 dagtoeristen af en konden de kusthotels rekenen op een bezetting van bijna 95 procent. Dat blijkt uit cijfers van provinciebedrijf Westtoer.
The post Mooi weer zorgt voor topweekend aan zee met 300.000 dagtoeristen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dag na brand in Oostende wordt via gat in muur wietplantage ontdekt bij buren: “Het stonk wel eens, maar hier hadden we nooit aan gedacht”

Opvallend nieuws uit de Kaaistraat in Oostende, een dag na de brand in een flatgebouw waarbij een man (35) zich naar veiligere oorden moest springen. In het aangrenzende gebouw werd via een gat in de muur een wietplantage aangetroffen. Alles wijst erop dat het eerder een toevallige ontdekking was. Een 21-jarige man werd opgepakt. “En zeggen dat er kinderen in

Lees meer »