Vliegtuig moet meteen na opstijgen weer landen omdat naakte man door gangpad loopt

Door een opvallend incident aan boord heeft een vlucht van Virgin Australia maandag omkeer moeten maken. Een man zou naakt door de cabine gelopen hebben, het kwam tot een aanvaring met het boordpersoneel. Het is nog onduidelijk wat precies de aanleiding van het incident was.

 

Meer krantenkoppen in België

Arnaud De Lie bijzonder geëmotioneerd met Belgische driekleur na voorjaar vol miserie: “Mentaal gebroken”

De Belgische driekleur voor Lotto Dstny. Het plan De Lie tot in de perfectie uitgevoerd. In de spurt met veel machtsvertoon afgemaakt door ‘de Stier van Lescheret’, die met de Belgische driekleur naar de Tour kan. Alle miserie uit het voorjaar plotsklaps vergeten. Wat voor bijzonder veel emoties zorgde bij De Lie. “Hier heb ik geen woorden voor”, stamelde hij

Lees meer »

Kopecky oppermachtig naar zesde Belgische tijdrittitel, Goossens en Norbert Riberolle pakken zilver en brons

Op een glooiend parcours in Binche zette Lotte Kopecky (28) de tijdrit zoals verwacht met overmacht naar haar hand. Aan het eerste tussenpunt leek het nog even spannend te worden, maar aan de finish waren de waardeverhoudingen duidelijk. Marthe Goossens (22) pakte op ruime afstand zilver, en Marion Norbert Riberolle werd derde. Kopecky onttroont zo Ann-Sophie Duyck en wordt alleen

Lees meer »

Astronomen zien vermoedelijk voor het eerst een zwart gat ‘ontwaken’

Astronomen vermoeden dat ze voor de eerste keer een enorm zwart gat hebben zien ‘ontwaken’. Eind 2019 zagen ze dat een sterrenstelsel, op 300 miljoen lichtjaar van hier, plots veel helderder begon te stralen en nog steeds helderder wordt. Ze zijn tot de conclusie gekomen dat de oorzaak waarschijnlijk een groot zwart gat is dat plots materie is beginnen op

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Weer massale Russische aanval op energie-infrastructuur, zegt Oekraïne – Grote militaire manoeuvres gestart in Wit-Rusland

Russische strijdkrachten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een “massale” aanval uitgevoerd op de energie-infrastructuur in het westen en zuiden van Oekraïne. Dat zegt het Oekraïense ministerie van Energie. En Nederland gaat samen met een ander land een Patriot-systeem leveren aan Oekraïne. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »