Veroordeelde verkrachter opnieuw schuldig aan ongewenste aanrakingen: kinderverzorgster in dochters crèche betast

Een 41-jarige man uit Izegem krijgt tien maanden voorwaardelijk omdat hij een kinderverzorgster betastte in de crèche waar zijn dochter verbleef. De man werd tien jaar geleden al veroordeeld voor de verkrachting van twee vrouwen. Hij moet zich laten begeleiden voor zijn seksuele problematiek en alcoholmisbruik.

 

Meer krantenkoppen in België

Child Focus meldt recordaantal meldingen van misbruikbeelden

Child Focus heeft vorig jaar een recordaantal meldingen van misbruikbeelden gekregen. Dat blijkt uit het jaarverslag van de organisatie. Die pleit voor de dringende goedkeuring van een Europese verordening die ervoor moeten zorgen dat seksuele misbruikbeelden worden opgespoord en verwijderd van online platforms.

Lees meer »

Conner Rousseau over plotse verlies van zijn politieke peetvader Freddy Willockx (76): “Als kind noemde hij mij al burgemeester”

“Freddy was mijn politieke opa. ‘Nen echte’ en zo maken ze er geen meer.” Het is met enkele stiltes, maar vooral met ontzettend veel trots dat Conner Rousseau vertelt over voormalig minister en socialistisch boegbeeld Freddy Willockx (76) die vanochtend overleden is. “Voor hem wil ik extra mijn best doen in oktober”, zegt Rousseau bij HLN. Hoe zijn ze zo

Lees meer »

Acht extra laadpalen voor elektrische wagens dankzij V-Load by Dequeecker: “We beschouwen het als maatschappelijk ondernemen”

Eigenaars van elektrische wagens kunnen sinds kort terecht op de parking van Dequeecker Koeltechniek aan de Oostvleterenstraat in Reninge om de batterij van hun voertuig op te laden. Het bedrijf plaatste namelijk acht laadpalen onder de naam V-Load.
The post Acht extra laadpalen voor elektrische wagens dankzij V-Load by Dequeecker: “We beschouwen het als maatschappelijk ondernemen” appeared first on

Lees meer »

Polyvalente middenvelder Jeppe Erenbjerg eerste versterking voor Essevee

Zulte Waregem heeft zijn eerste inkomende zomertransfer afgerond met de 24-jarige Jeppe Erenbjerg. De Deense middenvelder tekende een contract aan de Gaverbeek voor twee seizoenen met optie op twee bijkomende seizoenen. Hij komt over van Boldklubben af 1893, uit de Deense tweede klasse.
The post Polyvalente middenvelder Jeppe Erenbjerg eerste versterking voor Essevee appeared first on KW.be.

Lees meer »