Slakken kunnen laadpalen van elektrische wagens beschadigen, maar risico is klein

Tijdens het slakkenseizoen kunnen slakken mogelijk laadpalen voor elektrische auto’s beschadigen door kortsluiting te veroorzaken bij foutief geïnstalleerde wartels. Ondanks de ideale weersomstandigheden voor slakken is dit risico volgens installateurs en experts klein en zeldzaam. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Secret Service vraagt Trump geen buitenevenementen meer te houden – Harris wipt over Trump in nieuwe peiling

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Rapper Soufiane Eddyani weer in de cel omdat hij enkelband had doorgeknipt: aanklager eist vijf jaar cel wegens verkrachting minderjarige meisjes

De Antwerpse rapper Soufiane Eddyani, bekend van de hit God Vergeef Me zit opnieuw in de gevangenis. Eddyani werd opgesloten omdat hij onder invloed van lachgas zijn elektronische enkelband had doorgeknipt. Eddyani stond dinsdag in Antwerpen voor de rechter, wegens de verkrachting van drie jonge meisjes. De procureur eist vijf jaar gevangenisstraf.

Lees meer »

Daar gaat Soet als nummer 9

Soet moest als negende ‘Baekelandt Universalis’ verlaten. “Ik schreef me in omdat ik het een leuk en vernieuwend concept in onze gemeente vond.
The post Daar gaat Soet als nummer 9 appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Twee uur voor de schietpartij kon dader 11 minuten lang de locatie verkennen met een drone”: aanslag op Trump leest als blunderboek

Uit enkele hoorzittingen van deze week blijkt dat er behoorlijk geblunderd is — of op zijn minst kansen gemist — bij de beveiliging van Donald Trump in Butler. Amper twee uur voor de speech van de Republikeinse kandidaat kon de schutter nog elf minuten lang een verkenning met een drone uitvoeren. En een uur voordien wist de geheime dienst dat

Lees meer »

Site Steenbakkersstraat wordt nieuwe en multifunctionele scholencampus: “Plannen werden al eerder aangekondigd, maar zijn nu vergund”

Op de site van de Steenbakkersstraat in Oostende – het voormalige Sint-Lutgardisinstituut – komt er een nieuwe scholencampus. Daarvoor wordt het gebouw gedeeltelijk gesloopt en aansluitend heropgebouwd en gerenoveerd. Ook de omgevingsaanleg is in de plannen voorzien.
The post Site Steenbakkersstraat wordt nieuwe en multifunctionele scholencampus: “Plannen werden al eerder aangekondigd, maar zijn nu vergund” appeared first on KW.be.

Lees meer »