“Mijn 19 jaar jongere vrouw heeft ook recht op haar loopbaan”: waarom VS-correspondent Björn Soenens terugkeert naar België

‘Mister America’ houdt het voor bekeken. VRT-correspondent Björn Soenens (56) zal meteen na de beëdiging van de nieuwe Amerikaanse president – begin 2025 – na acht jaar terugkeren naar Vlaanderen. Daar is vooral zijn 19 jaar jongere echtgenote heel blij mee. Is de reporter zijn topjob op de eerste rij bij het schrijven van de geschiedenis beu? En hoe ziet hij zijn eigen toekomst? “Het waren acht heftige jaren.” 

Meer krantenkoppen in België

Achter de schermen bij ‘Sneeuwwitje’ met Ianthe Tavernier: “Ik wil er een eigentijdse prinses van maken”

“Ik wil er absoluut m’n eigen prinses van maken, afkijken van vorige edities heb ik dus niet gedaan”: Ianthe Tavernier (35) weet duidelijk wat ze wil tijdens een open repetitie van ‘Sneeuwwitje’. Zij en de cast – waaronder Ruth Beeckmans en Karen Damen – oefenen momenteel volop voor de nieuwe versie van de Studio 100-musical, die eind juni in première

Lees meer »

Franse oud-president Hollande wil meedoen aan verkiezingen

De Franse oud-president Francois Hollande heeft voor een verrassing gezorgd door een politieke comeback aan te kondigen. De socialist wil zich in het departement Corrèze kandidaat stellen bij de parlementsverkiezingen. “Een uitzonderlijk besluit voor een uitzonderlijke situatie”, zei hij tegen journalisten in de gemeente Tulle.

Lees meer »

Loïc Van Impe is revelatie van ‘Special Forces’: “Je zag het niet op tv, maar ik heb één van de cheffen serieuze klap gegeven”

Loïc Van Impe (30) is dé revelatie van het tweede seizoen van ‘Special Forces’. De tv-chef haalde als enige de meet van het loodzware VTM-format. In dit interview vertelt hij hoe hij dat heeft klaargespeeld en blikt hij terug op de strubbelingen met rekruut Olivier Deschacht (43). “Je kan niet met iedereen beste vrienden worden.”

Lees meer »

Kampioen Club Brugge opent het nieuwe seizoen tegen KV Mechelen

Club Brugge en KV Mechelen spelen op vrijdag 26 juli de openingswedstrijd van het seizoen 2024-2025 in de Jupiler Pro League. Dat maakte de Pro League dinsdag bekend tijdens de kalendervoorstelling van het nieuwe seizoen.
The post Kampioen Club Brugge opent het nieuwe seizoen tegen KV Mechelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. MR en Les Engagés roepen om 14.30 uur pers bij elkaar voor mededeling

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde voor de vorming van een Vlaamse regering. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters, met het oog op de vorming van een federale regering. Verwacht wordt dat hij morgenavond een informateur

Lees meer »