Meer dan 1.200 bezoekers voor de Hop In Trail

Onlangs stond de eerste editie van de Hop In Trail op het programma in Poperinge. Bezoekers konden via een hindernissenloop of wandelzoektocht het bedrijventerrein op een bijzondere manier leren kennen.

Het parcours van 9 kilometer gaf de lopers en wandelaars een unieke blik achter de schermen van maar liefst 32 verschillende bedrijven. “Met de Hop In Trail wilden we een sportieve uitdaging bieden, maar ook de veelzijdigheid van ons bedrijventerrein in de kijker zetten”, zegt Hilde Rabaey, voorzitter van PopIn. “Dit evenement was de ideale gelegenheid om de deelnemende bedrijven op een andere manier zichtbaarheid te geven. De bedrijven haalden alles uit de kast om de bezoekers hartelijk te ontvangen. Tegelijkertijd creëerden we een positieve en dynamische sfeer op het bedrijventerrein.”

1.200 bezoekers

Tijdens de voorverkoop schreven 720 lopers en wandelaars zich in. De dag zelf kwamen daar nog 480 wandelaars bij. “De weergoden waren ons goedgezind en dat bracht nog wat extra volk op de been.” De Hop In Trail is een organisatie van vzw PopIn, de stad Poperinge en Red Hill Events.

The post Meer dan 1.200 bezoekers voor de Hop In Trail is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Lukaku is te breed

‘Het leeft niet, het EK’, zei een voetbalminnende vriend onlangs. ‘Dat komt nog wel’, stelde ik hem gerust. ‘Het land heeft even tijd nodig om te bekomen van ruziënde politici en het lappendeken aan stembusgang-analyses.’ En ja hoor, toen ik maandag tegen kwart voor zes mijn stamcafé binnenstapte, zaten de supporters al in groten getale
The post Lukaku is

Lees meer »

VBS De Wijzer is Octopusschool van het jaar

Zoals elk jaar deed de school mee aan de Octopuswedstrijd die de scholen aanzet voor duurzame mobiliteit en een veilige schoolomgeving. In Vlaanderen haalden ze de hoogste score.
The post VBS De Wijzer is Octopusschool van het jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Loslopende herdershonden verscheuren jack russel Obi: “Ik hoorde mijn vriendin krijsen en Obi piepen”

Drie loslopende Turkse herdershonden van een schapenboer hebben in Vremde een jack russel doodgebeten en verscheurd. Het hondje lag thuis gewoon op het terras. “Mijn vriendin is in shock. Ze zal hulp nodig hebben om dit te verwerken”, zegt baasje Koen Mortelmans. Het is het tweede bijtincident met deze honden in een half jaar. Burgemeester Johan De Ryck (N-VA) van

Lees meer »

Kernmachten moderniseren hun nucleaire arsenalen: “Zitten in een van gevaarlijkste periodes”

Het goede nieuws: het aantal kernwapens blijft dalen. Het slechte nieuws: de kernkoppen die klaar staan voor gebruik nemen alleen maar toe. De negen landen die kernwapens mogen hebben, tellen er nu samen 12.121. Dat blijkt uit een rapportage van de Zweedse denktank SIPRI waar nieuwssite ‘AD’ over schrijft. Opvallend is dat China dit jaar voor het eerst kernwapens klaar

Lees meer »

Tom Cruise kiest voor concert van Taylor Swift in plaats van diploma-uitreiking dochter Suri: “Zijn afwezigheid is geen verrassing”

Suri Cruise (18) – de dochter van Tom Cruise (61) en Katie Holmes (45) – vierde afgelopen week haar achttiende verjaardag én behaalde bovendien ook haar diploma van de Sacred Heart-school in Manhattan. Maar er viel echter een ding op: papa Cruise liet al die belangrijke mijlpalen aan zich voorbij gaan. In plaats daarvan woonde hij een concert van Taylor

Lees meer »

REACTIES. Tedesco ziet gebrek aan efficiëntie: “Hadden 5 keer kunnen scoren” – Theate stelt gerust na wissel

En of de 2-0-zege tegen Roemenië deugd deed bij de Rode Duivels. Domenico Tedesco wees wel meteen op het gebrek aan efficiëntie. “We hadden vijf keer kunnen scoren.” Recordinternational Jan Vertonghen stond ondertussen te blinken in de interviewzone. “Zo’n matchen zijn de beste. Niet twijfelen of rekenen, maar er vanaf het begin voor gaan.” Zijn collega-verdediger Theate stelde de fans

Lees meer »