Kristel Verbeke trekt na lange tijd opnieuw naar haar fans toe: “Zo veel zin om terug applaus te mogen ontvangen”

“Ik krijg enorm veel lieve berichtjes van fans wanneer ze me nog eens kunnen zien, wel, nu is het zo ver”: Kristel Verbeke (48) is na K3 nog maar heel weinig op het podium te zien, daar komt nu verandering in. Voor goede vriend Sven De Ridder en diens theaterhuis maakt ze graag tijd. Deze keer wordt ze omgetoverd tot CEO van vlieghaven DeVliegher Airlines. Een sympathiek familiebedrijf met enthousiast personeel, maar als Nadia (Kristel Verbeke) de leiding overneemt van haar bejaarde vader, blijft er van de gezellige werksfeer plots niks meer over. Reporter Jarne is erbij op de persvoorstelling in de luchthaven van Deurne. Bekijk hun hartelijke gesprek in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. VS vragen VN-Veiligheidsraad om stemming over wapenstilstand Gaza

De Verenigde Staten hebben zondag de VN-veiligheidsraad gevraagd te stemmen over hun voorstel voor een plan voor een onmiddellijk staakt-het-vuren en vrijlating van gijzelaars in Gaza. Volgens diplomatieke bronnen is de stemming gepland voor vandaag. Lidstaten zouden zondag een derde versie hebben ontvangen van een plan van de Amerikaanse president Joe Biden dat in drie fasen tot een “duurzaam staakt-het-vuren”

Lees meer »

Emmanuel Nkunduwimye krijgt 25 jaar cel voor oorlogsmisdaden en genocide

Het Brusselse hof van assisen heeft Emmanuel Nkunduwimye maandagavond veroordeeld tot 25 jaar cel wegens oorlogsmisdaden en genocide. De 65-jarige Belgisch-Rwandese man werd schuldig bevonden aan een onbekend aantal moorden, verkrachting en poging tot moord in een wooncomplex in de Rwandese hoofdstad Kigali, waar hij een garage had op het moment van de genocide tegen Tutsi’s tussen april en juli

Lees meer »

Wilders niet de grootste in Nederland

GroenLinks-PvdA van Frans Timmermans is de grootste partij van Nederland geworden bij de Europese parlementsverkiezingen. De linkse combinatie vergaart acht zetels, gevolgd door de PVV van Geert Wilders met zes zetels. Ten opzichte van 2019 verliest GroenLinks-PvdA één zetel, terwijl de PVV vijf zetels wint.

Lees meer »

Leerlingenraad De Zonnebloem krijgt inspraak

De leden van de leerlingenraad van de gemeentelijke basisschool hebben niet alleen interesse voor het leven op hun school maar ook opmerkingen over hun schoolomgeving. Daarom trokken ze naar het gemeentehuis om er hun grieven en wensen toe te lichten. Als raadsleden voor een uur kregen ze allemaal een zitje in de raadszaal. Verkeersveiligheid in
The post Leerlingenraad De

Lees meer »

Nieuwe inwoners ontdekken stad tijdens busrit door Roeselare

Zaterdagochtend werden de nieuwe inwoners ontvangen door het stadsbestuur. Bij een koffie en een stukje cake gaf burgemeester Kris Declercq (CD&V) hen kort uitleg over de werking van de stad.
The post Nieuwe inwoners ontdekken stad tijdens busrit door Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Staat Blake Lively naast haar man Ryan Reynolds in nieuwe ‘Deadpool & Wolverine’? Trailer doet vermoeden van wel

Zal Blake Lively (36) verschijnen in ‘Deadpool & Wolverine’? Fans speculeren dat de actrice haar opwachting zal maken in de nieuwe superheldenfilm. In de trailer zijn er namelijk plots onbekende vrouwelijke voeten te zien. Ryan Reynolds (47), die de rol van Deadpool vertolkt, is in het echte leven getrouwd met Lively, wat de geruchten alleen maar versterkt.

Lees meer »

Max Verstappen steunt aanklacht van vriendin Kelly Piquet: “Deze valse beschuldigingen zijn belachelijk”

Kelly Piquet (35) trekt aan de alarmbel. De Braziliaanse vriendin van Max Verstappen (26) heeft zich op haar Instagram uitgesproken tegen online haat en misbruik, negatieve reacties en het verspreiden van leugens via social media. Het is niet precies duidelijk wat de exacte aanleiding is van haar statement, waar ook de Nederlandse drievoudige formule 1-wereldkampioen op reageert.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Oekraïne zegt voor het eerst Su-57-straaljager te hebben geraakt in Rusland: “Primeur in geschiedenis”

Na meer dan twee jaar oorlog met Rusland, heeft 59 procent van de Oekraïners nog vertrouwen in president Zelensky. Dat is wel het laagste peil sinds het begin van de invasie in februari 2022, en dat cijfer is al een hele tijd aan het dalen. Volgens het Kremlin is “Frankrijk bereid om rechtstreeks deel te nemen aan het conflict”. De

Lees meer »

PS kreeg dreun van jewelste en is niet langer de grootste in Wallonië. Onze reporter kreeg de eerste reacties van Magnette en Di Rupo

Een dreun, een schok. De ooit zo machtige PS is sinds verkiezingszondag allicht nog slechts de derde partij in Wallonië. “Een erosie van onze resultaten”, gaf voorzitter Paul Magnette toe. Onze reporter was in het hoofdkwartier aan de Brusselse Keizerslaan. Hoe reageren Magnette, Di Rupo en co? Vrezen ze buitenspel te worden gezet?

Lees meer »

Geslaagd verbindingsmoment van Ginger House en Co in Kuurne lokt honderdtal bezoekers

Op zaterdag 15 juni vond in de onmiddellijke omgeving van het jeugdcentrum het eerste verbindingsmoment plaats, georganiseerd door Ginger House en Co. De initiatiefnemers van dit netwerkmoment waren de zussen Asma Diwan Ali, Rukhsana Zubair en Razwana Zubair, allen geboren in Pakistan maar al vele jaren woonachtig in Kuurne en Bredene. Hun doel was om een prachtige namiddag vol verbinding

Lees meer »