Jitske Van de Veire maakt er niet langer een geheim van: “Ik gebruik al drie jaar botox in mijn voorhoofd en mijn bovenlip”

Jitske Van de Veire (30) houdt het niet langer geheim: ze gebruikt al drie jaar botox in haar voorhoofd en in haar bovenlip. Dat nieuws deelt ze eerlijk op Instagram. Misschien wel een opvallende bekentenis voor haar volgers, want Jitskes account staat namelijk in het teken van body positivity en zelfliefde. “Zelfliefde is jezelf graag zien. En voor alle zeurpieten: ik heb nooit de term ‘natuurlijke schoonheid’ gebruikt”, legt ze dan ook meteen uit. 

Meer krantenkoppen in België

Gigantische olympische ringen sieren Eiffeltoren

Sinds zaterdag is de Eiffeltoren versierd met de vijf ringen van de Olympische Spelen. Zo tellen de Parijzenaars af naar de start van het sportevenement, vanaf vandaag nog 49 dagen. Tony Estanguet, voorzitter van het organisatiecomité, is opgewonden. “Dit is het beste symbool om midden onze stad te hebben”, klinkt het. “De Eiffeltoren is ook heel aanwezig in het hele

Lees meer »

“Beelden maken is voor één keer toegestaan”: wij spraken de elite-ondernemers van het mysterieuze The Secret Society

Foto’s maken of filmen is strikt verboden. Maar voor één keer doet The Secret Society het licht aan en gooien ze de deuren open voor een unieke blik achter de schermen van hun persoonlijke matchmaking-evenement waar de ondernemende elite samenkomt. Het doel van deze ‘blind date’ voor CEO’s en general managers? “Streven naar gedeeld succes, groei en veerkracht voor elk

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. Raoul Hedebouw (PVDA) aangekomen bij koning – Theo Francken: “Wat in Wallonië is gebeurd, is beste politieke nieuws in decennia”

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters. Bekijk hier de definitieve resultaten van de Europese, federale en regionale verkiezingen. Volg alle ontwikkelingen over de federale en Vlaamse formaties via onze liveblog.

Lees meer »

Websites van Nederlandse rechtse politieke partijen platgelegd door cyberaanval

De websites van verschillende politieke partijen in Nederland zijn donderdag een tijdlang niet of nauwelijks bereikbaar geweest door zogeheten DDOS-aanvallen vanuit het buitenland. Het gaat om de sites van de christendemocratische CDA, de radicaal-rechtse PVV van Geert Wilders en de rechts-populistische partij FVD. In Nederland vinden donderdag de verkiezingen voor het Europees Parlement plaats.

Lees meer »

Nieuw voertuig voor medewerkers technische dienst

De medewerkers van de technische dienst van Ledegem rijden sinds kort rond met een nieuw voertuig. De gemeente kocht een nieuwe MAN Kipper aan. De MAN Kipper is een klein rijbewijs C-voertuig, maar heeft een groter laadvermogen dan de huidige rijbewijs B-voertuigen. Het gloednieuwe exemplaar zal vooral gebruikt worden bij kleinere bouwwerkzaamheden waar een grote
The post Nieuw voertuig

Lees meer »

In deze middelbare school in Knokke-Heist leer je vanaf volgend schooljaar ook Italiaans en Zweeds

Leerlingen van de derde graad MAKZ in Knokke-Heist kunnen vanaf volgend schooljaar een mooie troef toevoegen aan hun curriculum. Samen met een gemotiveerde leerkracht kunnen ze per week een uur Italiaans, Spaans of Zweeds leren. Meteen duiken ze daardoor in een nieuwe wereld en maken ze kennis met de taal, maar ook met andere aspecten van het betreffende land.

Lees meer »