Ingestort Spaans restaurant “had geen vergunning voor dakterras”, zegt burgemeester

Het restaurant in het Spaanse Palma de Mallorca dat donderdag instortte, had geen vergunning voor een dakterras. Dat heeft de burgemeester van de stad dinsdag verklaard.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoe gaat het nog met actrice Gerda Marchand? “Had #MeToo bestaan in mijn tijd, dan waren veel mannen in de gevangenis beland”

Gerda Marchand (86) – vooral bekend als buurvrouw Florence in ‘R.I.P.’ en moeder van Carmen Waterslaeghers – heeft al een aantal jaar een punt gezet achter haar acteercarrière. ‘Primo’ wou weten hoe het nog gaat met Gerda, die intussen in een woonzorgcentrum woont. “Ik heb partnergeweld meegemaakt, maar ook dat heb ik overleefd”

Lees meer »

Energy Knights is nieuwe energieleverancier in Vlaanderen

Vlaanderen is een nieuwe energieleverancier rijker: Energy Knights. Het bedrijf dat voorlopig enkel stroom levert aan particulieren is sinds deze week opgenomen in de prijsvergelijkingstest van energieregulator VREG. Energy Knights is een 100 procent digitale leverancier die met een variabel tarief mikt op prijsbewuste klanten, luidt het.

Lees meer »

Caroline Maes heeft na woelige periode haar leven weer op de rails: “Mijn scheiding heeft haar weerslag gehad”

In de seizoensfinale van ‘Familie’ is een belangrijke rol weggelegd voor Mieke, die gespeeld wordt door Caroline Maes (48). Niet dat de actrice daar zelf om is gaan vragen, want de huidige verhaallijn blijkt een serieuze uitdaging. “Ik erger mij aan het gedrag van Mieke”, klinkt het doodeerlijk in ‘Primo’. Een gesprek over de evolutie van haar personage, haar rol

Lees meer »

Pieter Kookt in Roeselare wordt vanaf begin augustus restaurant Flambée: nieuwe eigenaars Jean-Louis (29) en Kim (26) tellen af

Eind april raakte bekend dat Pieter Kookt in de Delaerestraat in Roeselare na 25 jaar de deuren sluit, maar in dezelfde adem werden ook al de nieuwe eigenaars genoemd. Vanaf dinsdag 6 augustus openen Jean-Louis Degryse (29) en Kim Pattijn (26) er hun restaurant Flambée. Het koppel uit Roeselare staat alvast te popelen om eraan te beginnen. “Het mag er

Lees meer »