“Ik heb me écht zorgen gemaakt”, Ives Serneels terug bij de Flames voor confrontatie met Tsjechië na zware periode met long Covid

De Rode Duivels zijn al helemaal in de ban van het EK komende zomer, de Red Flames proberen zich op hun beurt te plaatsen voor het EK in 2025. Na twee nederlagen tegen Spanje en Denemarken is het van moeten in de dubbele confrontatie tegen Tsjechië. Volg al het nieuws in aanloop naar die wedstrijden in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Met nieuwe single ‘Oeh la la la’ is CAMILLE klaar voor de zomer: “In de clip steek ik de draak met deze roddels over mij”

Een nieuwe single, videoclip én tournee. CAMILLE (23) is klaar om de zomer te veroveren. Op haar 23ste verjaardag verraste ze haar fans met haar eerste nieuwe muziek sinds vorig jaar. Hoewel haar roze wereldje anders doet vermoeden, bewijst ze met de zwoele zomersingle ‘Oeh la la la’ en de bijhorende videoclip dat ze volwassen is geworden. In de clip

Lees meer »

G7 roept op tot wereldwijd bestand tijdens Olympische Spelen in Parijs

De zeven vooraanstaande industrielanden van de G7 vragen alle strijdende partijen hun wapens neer te leggen tijdens de Olympische Spelen die deze zomer in Parijs worden gehouden. Aan het eind van de bijeenkomst van staatshoofden en regeringsleiders van de Groep van Zeven zei gastvrouw Giorgia Meloni, de Italiaanse premier, dat de hele groep er voorstander van is dat de wapens

Lees meer »

Dutroux loopt over van zelfmedelijden in interview: “Wat mij betreft zijn de wet en de bewijslast op hun kop gezet om mij te veroordelen”

De Franse journalist Karl Zéro nam een exclusief interview af bij Marc Dutroux. De beruchtste Belgische seriemoordenaar werd veroordeeld tot een levenslange celstraf en zit ondertussen al twintig jaar in de gevangenis. Dutroux beweert dat hij ‘gelyncht’ werd en zich oneerlijk behandeld voelt, omdat ‘de medeplichtigen’ nooit gestraft zijn. Hij betuigt ook heel kort spijt voor de moorden op Julie,

Lees meer »

Voelt prinses Eléonore zich niet als ‘prinses op overschot’? “Ze worden heel anders opgevoed dan Laurent”

De buitenlandse pers is wild van haar charme en elegantie, maar prinses Eléonore (16) moet nog wennen aan de aandacht. Ze lijkt even schuchter als haar vader in diens jonge jaren. Royaltywatcher Wim Dehandschutter ziet de jongste dochter van Filip en Mathilde echter groeien in haar rol, vertelt hij in ‘Dag Allemaal’. “Ook bij Elisabeth kwamen pas rond haar 16de

Lees meer »

‘Familie’ helpt met pijnlijk miskraamverhaal het taboe doorbreken: “Mama ben ik nog niet, inleven was moeilijker”

“Zelf ben ik nog geen mama, dus me inleven was moeilijker”: al keken ‘Familie’-fans met grote ogen naar de acteerprestaties van Margot Hallemans (31). Haar personage Hanne raakte erg snel zwanger van kersvers lief Niko, maar het kindje was meer dan welkom. “Hanne keek echt uit naar een broertje of zusje voor Gaston, maar het heeft niet mogen zijn. Ik

Lees meer »