#iedereenwestvlaming

Door het slechte weer blijven koeien langer in de stallen en zal er minder melk zijn. Maar da’s ergens logisch.

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.

The post #iedereenwestvlaming is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Ride for Joren’ voor het eerst ook met wedstrijdbier ‘Koersmoatje’

Vrijdag 21 juni wordt het wielercriterium ‘Ride For Joren’ voor de vierde keer gereden. Naar verwachting zullen 50 renners aan de start verschijnen. Liefhebbers zullen voor het eerst ook kunnen proeven van het exclusieve ‘Koersmoatje’, bier dat speciaal voor de gelegenheid werd gebrouwen.
The post ‘Ride for Joren’ voor het eerst ook met wedstrijdbier ‘Koersmoatje’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waals koppel vrijgesproken voor diefstal bontjassen in hotel-feestzaal Cortina: “In slip meegenomen door politie”

In hun ondergoed. Op die manier is een Waals koppel dat in hotel Cortina in Wevelgem verbleef naar het commissariaat meegenomen. Ze werden er van verdacht in de vestiaire 3 bontjassen te hebben gestolen maar zijn door de rechter vrijgesproken. De vrouw kreeg wel opschorting van straf voor weerspannigheid.
The post Waals koppel vrijgesproken voor diefstal bontjassen in hotel-feestzaal

Lees meer »

President Macron roept op tot samenwerking tegen “extremen”: “Sleutels niet aan radicaal-rechts geven”

De Franse president Emmanuel Macron heeft opgeroepen tot samenwerking om “de extremen een halt toe te roepen” in aanloop naar de parlementsverkiezingen van eind deze maand. Dat heeft hij woensdag gezegd tijdens zijn eerste persconferentie na de ontbinding van het Franse parlement zondagavond. Hij verklaarde zich bereid om voorstellen van sociaaldemocraten en leiders van centrumrechts en de groenen op te

Lees meer »

Chef van jongerenredactie VRT NWS stopt ermee na gemeenteraadsverkiezingen

De chef van de Jong-redactie bij VRT NWS, onder meer verantwoordelijk voor het jeugdjournaal ‘Karrewiet’, stopt ermee na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Dat nieuws wordt door de VRT bevestigd. “De chef heeft zelf deze beslissing genomen”, zegt VRT-woordvoerster Yasmine Van der Borght. Op de jongerenredactie was een open oorlog ontstaan over toxisch leiderschap van de Jong-chef en haar “favoritisme, pestgedrag

Lees meer »

Britse tv-dokter Michael Mosley stierf natuurlijke dood

De Britse tv-dokter Michael Mosley stierf een natuurlijke dood, dat heeft de lokale Griekse politie gemeld. Vorige week verdween de bekende Britse dokter bij een wandeling tijdens zijn vakantie op het Griekse eiland Symi. Gisteren werd zijn lichaam teruggevonden in een rotsachtig gebied, niet ver van de kust. Hij was 4 dagen vermist.

Lees meer »

De Croo en Rutten emotioneel na afstraffing Open Vld: “Bijzonder zware avond, maar we will be back”

Premier Alexander De Croo reageert vanavond erg emotioneel na het zware verkiezingsverlies voor zijn partij Open Vld. “Voor ons is dit een bijzonder zware avond, wij hebben verloren”, sprak De Croo tijdens zijn speech. “Vanaf morgen ben ik ontslagnemend premier. Maar de liberalen zijn sterk, we will be back.” De Croo slikte zelfs in “zijn eigen” Brakel een fors verlies.

Lees meer »

Toptennisser Zverev sluit schikking met Duitse rechtbank nadat hij ex-vrouw probeerde te verstikken

De rechtszaak tegen toptennisser Alexander Zverev (ATP 4) wegens vermeende mishandeling van zijn voormalige vriendin is beëindigd. De rechtbank in Berlijn heeft de procedure afgesloten zonder uitspraak. De 27-jarige Duitser, die later vandaag de halve finale van Roland Garros speelt tegen de Noor Casper Ruud (ATP 7), blijft onschuldig, maar is akkoord gegaan met het betalen van een geldbedrag.

Lees meer »

Rusthuisbewoners Pepingen hebben zin in verkiezingen: veel vragen op debat met kopstukken

Bewoners van rusthuis Henri Vander Stokken en inwoners uit Pepingen konden vanmiddag naar een kopstukkendebat in het woonzorgcentrum. "Veel oudere mensen zijn wel degelijk erg geïnteresseerd in de verkiezingen", zegt Charlotte De Roeck, verantwoordelijke paramedische dienst. "We hebben echt veel vragen verzameld, vooral over de economische toestand en toekomst, maar ook over zorg, rusthuisfactuur en euthanasie."

Lees meer »

Patiënt zet vraagtekens bij diagnose in ZNA Cadix: “Volgens hen was mijn schouder ontwricht, terwijl ik 2 gebroken sleutelbeenderen had” 

Aman uit Stabroek heeft bedenkingen bij een behandeling die hij heeft gekregen in het ZNA Cadix ziekenhuis in Antwerpen. Hij stelt zich vragen nu er aan het licht is gekomen dat er fouten werden gemaakt op de dienst radiologie. Na een zware val belandde hij in september in het ziekenhuis. Na een onderzoek werd hij naar huis gestuurd met een

Lees meer »

Volvo roept 72.000 elektrische auto’s van model EX30 terug wegens softwareprobleem

De Zweedse autoconstructeur Volvo Cars roept bijna alle 72.000 elektrische auto’s van het model EX30 terug wegens een mogelijke softwarefout. Dat meldt het bedrijf maandag. Door de softwarefout zouden de snelheidsmeters van de wagens in een testmodus belanden bij het starten van de motor. Om de fout op te lossen, is er een software-update nodig die op afstand (over-the-air) uitgevoerd

Lees meer »