Hoe Booking.com je een loer draait wanneer je een hotelkamer wilt boeken. Zo trap je niet in de val

Nepkortingen, onvolledige prijzen, gefoefel met beoordelingen en zorgen dat het lijkt alsof er amper nog een hotelkamer vrij is. Booking.com ligt onder vuur na een kritisch onderzoek van de Nederlandse Consumentenbond. Hoe probeert Booking u om de tuin te leiden? En wat moet je doen om niet in hun val te trappen? Een consumentenpsycholoog legt uit. “Hoe ze omspringen met beoordelingen is ook gewiekst.” 

Meer krantenkoppen in België

Drugsbaron Hoesny ‘Hitler’ riskeert 15 jaar, voetbalmakelaar riskeert 8 jaar wegens hand-en-spandiensten

Het Openbaar Ministerie heeft vijftien jaar gevangenisstraf en een boete van 400.000 euro geëist tegen de voortvluchtige drugshandelaar Hoesny ‘Hitler’ A., die opgroeide in Deurne maar al jaren in grote weelde leeft in Dubai. De aanklager eiste ook acht jaar cel tegen voetbalmakelaar Mohamed Benhaddou, die wordt beschouwd als een van de luitenanten van A.

Lees meer »

Bart De Wever, staatsman voor hoelang?

19:24 Vroeger werd België tegen de N-VA gebruikt, door de verrassende verkiezingsuitslag kan Bart De Wever nu België tegen de andere partijen gebruiken. De Wevers droom om van de N-VA de grote Vlaamse volks…

Lees meer »

Vier Brusselse tunnels sluiten in zomermaanden voor onderhoudswerken

Brussel Mobiliteit zal gedurende de zomermaanden vier tunnels sluiten om belangrijke en ingrijpende werkzaamheden af te werken. Dit omdat er in die periode tot wel een vijfde minder auto’s in de stad rondrijden en vele Brusselaars en pendelaars met vakantie zijn. Naast het sluiten van de tunnels, neemt de dienst ook enkele belangrijke lanen onder handen om die veiliger en

Lees meer »

Jasper Philipsen wint met overmacht derde etappe Baloise Belgium Tour

Na een perfecte lead-out van Alpecin Deceunicnk wist Jasper Philipsen (26) op autoritaire wijze de sprint naar zijn hand te zetten in Scherpenheuvel-Zichem. Op de streep had hij een fietslengte voor op Olav Kooij, Gerben Thijssen werd derde. Tim Merlier kwam niet in het stuk voor. De Noor Søren Waerenskjold verstevigde zijn leiderspositie tijdens de Gouden Kilometer en heeft nu

Lees meer »

Bakkerij Aernoudt opent tweede vestiging in Oostkamp: “Alles wordt artisanaal bereid”

Onlangs opende Bakkerij Aernoudt haar tweede vestiging in Oostkamp. De voormalige bakkerij De Fruyt, in de Sint-Godelievestraat 49, werd volledig heringericht volgens het concept van Bakkerij Aernoudt. Met de winkel in Moerbrugge zet de bakkerijgroep een nieuwe stap in hun doel om ook in West-Vlaanderen een groot aantal winkels te hebben.
The post Bakkerij Aernoudt opent tweede vestiging in

Lees meer »

“Biden wil half miljoen met Amerikanen getrouwde migranten zonder papieren kans geven op verblijfsvergunning”

President Biden zal vandaag aankondigen dat mensen die zonder papieren de VS zijn binnengekomen en nadien met een Amerikaans staatsburger zijn getrouwd een verblijfsvergunning mogen aanvragen zonder de Verenigde Staten te hoeven verlaten. Dat schrijft ‘The Washington Post’ op gezag van anonieme bronnen. De krant omschrijft de maatregel als “een gewaagde actie, maanden voor de verkiezingen in november”.

Lees meer »