Budget van 108 miljoen euro, maar film ‘Atlas’ met Jennifer Lopez wordt niet gesmaakt bij recensenten: “Een gemiste kans”

Afgelopen maanden heeft Jennifer Lopez (54) hard gewerkt aan haar nieuwe film ‘Atlas’, waarin ze in de huid kruipt van de briljante data-analist ‘Atlas’. De productie ervan kostte maar liefst 100 miljoen dollar (108 miljoen euro), maar was dat het ook waard? Recensenten zijn het daar unaniem over eens: nee. 

Meer krantenkoppen in België

Na de uitspraken van Linde Merckpoel en Siska Schoeters: schrikken ook deze bekende vrouwen mannen af?

“Ik geloof oprecht dat er heel veel mannen rondlopen die het écht niet aankunnen dat hun vrouw succesvoller is dan zijzelf.” Het is een opmerkelijke uitspraak van Siska Schoeters (42) en Linde Merckpoel (39) in het weekblad ‘HUMO’. Maar klopt het ook? Voelen mannen zich bedreigd door het succes van hun partner? ‘TV Familie’ vroeg het aan onder meer Joke

Lees meer »

Eerste editie Lapeirre Classic en Lapeirre Family Tour

Lapeirre Woningbouw uit Roeselare organiseert op zondag 23 juni 2024 in samenwerking met Gaultvelo de eerste editie van de Lapeirre Classic en de Lapeirre Family Tour. Dit fietsevenement biedt zowel voor recreatieve als sportieve fietsers de kans om een prachtige route te verkennen in en rondom Roeselare.
The post Eerste editie Lapeirre Classic en Lapeirre Family Tour appeared first

Lees meer »

Dossier terrorist Abdessalem Lassoued bleef in kast liggen door gebrek aan interne controle bij parket van Brussel, concludeert Hoge Raad voor de Justitie

Het dossier van de Tunesiër Abdessalem Lassoued, die in oktober drie Zweedse voetbalsupporters neerschoot in Brussel, is bij de dienst internationale samenwerking van het parket van Brussel in de kast blijven liggen onder meer door een gebrek aan interne controle en een hoge werklast. Dat blijkt uit het bijzonder onderzoek van de Hoge Raad voor de Justitie, dat woensdag gepubliceerd

Lees meer »

Mathias Mesmans heeft leuk nieuws voor wie ‘Milo’ gaat missen tijdens zomerstop: “Hoop dat de fans het leuk vinden”

Seizoen één van de VTM-telenovelle ‘Milo’ zit er bijna op. Nu vrijdag staat er een razendspannende seizoensfinale te wachten. Welke snode plannen heeft Lou (Sieg De Doncker) in petto, die zijn breekpunt bereikt heeft en wrok koestert tegenover zijn broer Liam? Het antwoord volgt snel. Reporter Jarne trok naar de set in Boortmeerbeek voor een gesprek met acteur Mathias Mesmans.

Lees meer »

Dirk Kuyt trapt nieuwe seizoen Beerschot af en juicht voor Oranje: “Hoog gesprongen bij goal Weghorst”

De Nederlandse trainer Dirk Kuyt trapte vandaag de trainingen in het nieuwe seizoen van Beerschot als neo-eersteklasser af. Zijn boodschap aan de groep: “Daadwerkelijk laten zien dat we in 1A thuishoren.” Ondertussen volgt hij nauwgezet het EK voetbal: “Die wedstrijden van Oranje nu zien roept mooie herinneringen op. En België is gewoon héél goed.”

Lees meer »

Slechte weer maakt leven van daklozen extra zwaar: geen “regenplan” met maatregelen voorzien

Verschillende vzw’s die zich ontfermen over dak- en thuislozen in ons land, herinneren eraan dat natte weersomstandigheden voor daklozen vaak zwaarder zijn dan koude. “In de winter is er een winterplan voorzien waardoor maatregelen van kracht zijn tegen de koude, maar in een ander seizoen is er geen regenplan voor lange natte periodes, waardoor het leven voor daklozen nog moeilijker

Lees meer »

Open VLD kiest in loop van augustus nieuwe voorzitter

In de loop van augustus is de nieuwe voorzitter van Open VLD bekend. Het ontslagnemend partijbestuur van de Vlaamse liberalen heeft het licht op groen gezet voor het verloop van de voorzittersverkiezingen. Al wordt de timing donderdag nog voorgelegd aan de partijraad.

Lees meer »

Week lang onderhoudswerken aan Konterdambruggen

Vanaf maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni voert de dienst Maritieme Toegang van de Vlaamse overheid onderhoudswerken uit aan de Konterdambruggen (blauwe bruggen). De gekende omleidingsroute is tijdens deze periode van kracht en het fietsverkeer tussen Bredene en Oostende verloopt langs de Slijkensesteenweg.
The post Week lang onderhoudswerken aan Konterdambruggen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe open is Lotte Vanwezemael over haar eigen seksleven? “Mensen denken soms dat ik een beest in bed ben”

Van mannen die te snel klaarkomen tot overspel en masturberen: ook in het vijfde seizoen van ‘Lotte gaat diep’ sneuvelen de taboes aan de lopende band. “Eén BV-koppel heeft me erg verrast”, verklapt seksuologe Lotte Vanwezemael (31). Maar hoe zit het met haar eigen liefdes- en seksleven? En krijgt ze nog steeds zoveel dickpicks gestuurd? “Max en ik zijn klaar

Lees meer »

Honderden bakken bier in de tuin en een zwembad vol kroonkurkjes: ludieke trouwcadeaus zijn van alle tijden

Een vriendengroep uit Koekelare trok alle aandacht door 700 lege bakken bier tegen de gevel van het kersverse huwelijkspaar Thimen Rogiers en Frauke Struelens te plaatsen. De omvang van de stunt was ongezien, maar ze waren zeker niet de eerste die een bevriend koppel met een ludiek trouwcadeau verrassen na het huwelijksfeest. Een overzicht doorheen de jaren.
The post

Lees meer »

‘Bemoeizieke buurvrouw’ uit De Panne blijft vermeende koperdieven beschuldigen in rechtbank

Een ‘bemoeizieke’ vrouw uit De Panne bleef ook in eigen persoon twee mannen beschuldigen van de vermeende diefstal van zestien elektriciteitskasten en gasmeters uit de kelder van een flatgebouw. Desondanks kon de vrouw ook op een leugen worden betrapt. “Ik heb nooit verklaard dat ik mensen afluister via mijn parlofoon”, sprak ze stellig, wat ze wel eerder verklaard had. “We

Lees meer »

Bel20 krijgt Franse slag

13:40 De Europese beurzen noteren fors in het rood nu het renteverschil tussen Frankrijk en Duitsland stevig oploopt. Syensqo en Solvay dragen de rode lantaarn, terwijl Umicore nieuwe dieptes opzoekt.

Lees meer »

ONZE OPINIE. “De ‘Atlas-vloek’ van Bart De Wever”

“Zoals Atlas in de Griekse mythologie gestraft werd om voor eeuwig het hemelgewelf op zijn schouders te torsen, zo lijkt Bart De Wever (N-VA) momenteel in zijn eentje het volle gewicht van de vaderlandse politiek te schragen”, schrijft hoofdredacteur Dimitri Antonissen. Vlaams informateur. Federaal informateur. Burgemeester. Partijvoorzitter. “Je kan dat moedig noemen. Of is het vooral een antieke visie op

Lees meer »