Budget van 108 miljoen euro, maar film ‘Atlas’ met Jennifer Lopez wordt niet gesmaakt bij recensenten: “Een gemiste kans”

Afgelopen maanden heeft Jennifer Lopez (54) hard gewerkt aan haar nieuwe film ‘Atlas’, waarin ze in de huid kruipt van de briljante data-analist ‘Atlas’. De productie ervan kostte maar liefst 100 miljoen dollar (108 miljoen euro), maar was dat het ook waard? Recensenten zijn het daar unaniem over eens: nee. 

Meer krantenkoppen in België

“Ze sloeg 24 keer in één minuut”: nu zijn ook de beelden opgedoken waarop beste vrouwelijke Britse olympiër paard mishandelt

De mysterieuze video waarop drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39) een paard fysiek mishandelt, is opgedoken. Daarop is te zien hoe ze het dier veelvoudig met een zweep slaat terwijl een leerlinge het paard berijdt. “Wel 24 keer in één minuut”, vertelt de advocate van de anonieme persoon die een klacht indiende. “Het bleef trouwens niet bij één incident.” Dujardin

Lees meer »

Dartskampioenen gehuldigd bij café De Voetballist

In café De Voetballist in de Vijfwegenstraat 70 in Roeselare houden ze maandelijks darts. Het seizoen is ten einde en de winnaars van 2023-2024 zijn bekend.
The post Dartskampioenen gehuldigd bij café De Voetballist appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Donkere dag in geschiedenis van Nieuw-Zeeland”: rapport toont misbruik van 200.000 kinderen en kwetsbaren in religieuze- en overheidsinstellingen 

Sinds 1950 zijn in Nieuw-Zeeland naar schatting 200.000 van de 650.000 kinderen en kwetsbaren in religieuze- en overheidsinstellingen misbruikt. Dat is 1 op de 3, zo blijkt uit een nieuw, vernietigend eindrapport van de Nieuw-Zeelandse Onderzoekscommissie naar historisch misbruik. Verwacht wordt dat de overheid geconfronteerd zal worden met schadeclaims van miljarden dollars.

Lees meer »

Brons voor Michaël Battheu met Special Devils & Flames op Gothia Cup: “Tranen van geluk en een traantje voor hierboven”

Michaël Battheu nam deel met de Special Devils & Flames aan het internationale tornooi Gothia Cup. Met een derde plaats en onvergetelijke herinneringen blikt hij tevreden terug op zijn eerste internationale avontuur.
The post Brons voor Michaël Battheu met Special Devils & Flames op Gothia Cup: “Tranen van geluk en een traantje voor hierboven” appeared first on KW.be.

Lees meer »