Bij ons blijven de peilingen min of meer stabiel, in Wallonië zijn ze volop in beweging

Terwijl de peilingen in Vlaanderen al maanden min of meer hetzelfde beeld geven, zit het politieke landschap in Wallonië volop in beweging. PS is er (virtueel) niet meer de grootste en anderen steken volop hun neus aan het venster.

 

Meer krantenkoppen in België

Israël kijkt nerveus naar Kamala Harris

Kamala Harris werd in Israël lange tijd gezien als “veilige kaart” door haar huwelijk met een Joods-Amerikaanse advocaat. Maar doordat ze zich stelliger opstelt over Gaza dan president Biden, wordt Israël zenuwachtig.

Lees meer »

Tiener die in Oostende uit zee werd gered, is nog steeds in levensgevaar

De zeventienjarige jongen die donderdagavond in Oostende uit de zee gered moest worden, verkeert nog steeds in levensgevaar. Dat meldt de politie van Oostende. Zijn elfjarige broer is aan de beterhand, maar verblijft wel nog in het ziekenhuis.
The post Tiener die in Oostende uit zee werd gered, is nog steeds in levensgevaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Winkeldiefstallen op hoogste niveau in tien jaar: supermarkten willen maatregelen

Het aantal winkeldiefstallen in ons land is vorig jaar gestegen tot het hoogste niveau in tien jaar. Steeds meer winkeliers leggen een betrapte dief zelf een schadevergoeding op, zonder dat de politie tussenbeide komt. Dat meldt Buurtsuper.be, de Unizo-organisatie van zelfstandige supermarktuitbaters, die aan de onderhandelaars van de federale regering vraagt om van winkeldiefstal een prioriteit te maken.

Lees meer »

Jaar na het verlies van ‘Juliettetje Kroketje’ verwelkomt Annelies (42) nieuwe baby: “Ik kon de tijd niet nemen om jarenlang te rouwen”

In april vorig jaar moest Annelies Segaert (42) afscheid nemen van haar vierjarige dochtertje Juliette, die onverwacht overleed. Ondanks het zware verlies kreeg Juliette een bijzondere manier om herinnerd te worden: op Annelies’ verzoek werden de sociale media met roze hartjes overspoeld als eerbetoon aan ‘Juliettetje Kroketje’. Nu, een jaar later, heeft Annelies haar gezin uitgebreid met zoontje Clément. “Ik

Lees meer »

Onvergetelijke (verjaar)dag voor Séna Soete uit Izegem, die backstage tijdens ‘Tien om te Zien’ talrijke selfies kon maken met bekende artiesten

Séna Soete woont in Izegem. De zoon van Christophe Soete en Vicky Joly is sterk geïnteresseerd in het beluisteren van muziek. Op woensdag 24 juli werd hij 14 jaar. En wat voor een verjaardag maakte hij mee!
The post Onvergetelijke (verjaar)dag voor Séna Soete uit Izegem, die backstage tijdens ‘Tien om te Zien’ talrijke selfies kon maken met bekende

Lees meer »

Brandweer Zuid-IJzer helpt Franse collega’s met zware brand net over de grens: tractor en tarweveld gaan in vlammen op

Brandweerpost Zuid-IJzer hielp maandagmiddag met het blussen van een zware brand in een weide op Frans grondgebied. De brand bevond zich een tweehonderdtal meter over de grens, achter het pand gekend als café ‘De Miserie’ van de populaire tv-reeks ‘Chantal’.
The post Brandweer Zuid-IJzer helpt Franse collega’s met zware brand net over de grens: tractor en tarweveld gaan in

Lees meer »

“‘s Morgens was mijn pyjama uit”: Bradley Wiggins deelt onthutsende details over seksueel misbruik als tiener

“Ik kon me niet herinneren dat ik ‘s nachts mijn pyjama had uitgedaan.” Sir Bradley Wiggins (44) vertelt voor het eerst openhartig hoe hij tussen z’n dertiende en zestiende seksueel werd misbruikt door z’n wielercoach. Dat hij gedrogeerd werd, maar ook nergens heen kon. “En nog steeds heeft het een enorme impact op mijn leven”, zegt de achtvoudige olympische medaillewinnaar.

Lees meer »