“Baltische staten willen troepen sturen naar Oekraïne zonder op NAVO te wachten als Rusland doorbraak forceert”

Functionarissen van de Baltische staten hebben hun Duitse ambtgenoten vorige week gewaarschuwd dat hun regeringen klaarstaan om troepen naar Oekraïne te sturen als Rusland aanzienlijke terreinwinst boekt in Oost-Oekraïne. De waarschuwing is voor Duitsland een belangrijk argument om zijn steun aan Oekraïne op te voeren, zo schrijft ‘Der Spiegel’. 

Meer krantenkoppen in België

“Ik heb jarenlang roofbouw gepleegd op mijn lichaam”: Johan Verstreken moest gedwongen stoppen met werken

Ex-televisieomroeper, -presentator en -politicus Johan Verstreken vierde recent z’n zestigste verjaardag. Een mijlpaal, maar eentje die hij niet uitgebreid gevierd heeft. Dat heeft alles te maken met zijn gezondheidsproblemen, zo legt Johan uit in ‘Primo’. Een gesprek over gedwongen stoppen met werken en de rust die hij vindt in Spanje. “Een debat modereren was ooit kinderspel, maar het wordt steeds

Lees meer »

Komen ‘Galaxy Park’ en ‘Ghost Rockers’ terug tot leven op tweede ‘SingAlong’ van Studio 100? Hoofdrolspeelsters aan het woord

Het grote publiek leerde hen kennen door hun hoofdrollen in een Studio 100-reeks, nu gaan Tinne Oltmans (31) en Lauren De Ruyck (28) samen de bühne op. “Wij hebben allebei een rol beet de musical ‘Grease”, glundert Tinne. De voormalige ‘Ghost Rockers’-ster kruipt in de huid van Sandy, Lauren (Femke in ‘Galaxy Park’) transformeert tot Rizzo. Die laatste nam mediapauze

Lees meer »

Onderzoek naar faillissement vennootschap van parlementslid Team Fouad Ahidar

Er loopt een opsporingsonderzoek bij het parket van Halle-Vilvoorde naar een vennootschap van Ilyas El Omari, die pas verkozen is in het Brusselse parlement voor de partij Team Fouad Ahidar. Het onderzoek is er gekomen na een klacht van de curator die het faillissement afhandelt, omdat die er niet zou in slagen El Omari te contacteren. Dat meldt Bruzz. Het

Lees meer »

Acht mensen gestorven in koelwagen in China

In Henan, een provincie in het centrum van China, zijn acht mensen gestikt in een koelwagen. Ze werden zondagmorgen bewusteloos aangetroffen en konden niet meer gereanimeerd worden, zo melden Chinese staatsmedia maandag.

Lees meer »

West-Vlamingen zien De Bruyne, Vertonghen en De Ketelaere als beste collega’s

Binnenkort zal 1 op de 10 West-Vlamingen samen met collega’s kijken naar de EK-matchen van onze Rode Duivels, onder het goedkeurend oog van hun werkgever. Dat blijkt uit een kleinschalig onderzoek van uitzendbureau Tempo-Team. Daarnaast zijn de bevraagde West-Vlaamse werknemers het erover eens dat Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen en Charles De Ketelaere de tofste voetballers zijn om dagelijks mee

Lees meer »