“Als je nu vertrekt, kom je nooit meer terug”: meeting tussen Marc Brys en Samuel Eto’o in Kameroen ontaardt in ruzie

 

De machtsstrijd in het Kameroense voetbal gaat verder. Onze landgenoot Marc Brys werd er begin april door het ministerie van Sport aangesteld als nieuwe bondscoach, maar bondsvoorzitter en voormalig topspits Samuel Eto’o ging daar niet mee akkoord. Een verzoeningspoging tussen beiden ontaardde dinsdag in een kletterende ruzie.

 

Meer krantenkoppen in België

Verkiezingsresultaten in Ichtegem: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Ichtegem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Ichtegem.
The post Verkiezingsresultaten in Ichtegem: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dweilen met de kraan open”: ondanks ingrepen nog altijd onveilige verkeerssituatie in Ardooise Lijsterstraat

De Lijsterstraat is niet de meest veilige straat van Ardooie. Daar zijn meerderheid en oppositie in het gemeentebestuur én bewoners het over eens. “Het gemeentebestuur nam al tal van maatregelen om het verkeer daar trager te doen rijden, maar als automobilisten en landbouwers met hun tractoren zich niet aan die snelheidsbeperking houden, is dat dweilen met de kraan open”, zegt

Lees meer »

“De kandidaten slapen in tenten, wij hebben wél douche en bed”: achter de schermen van ‘Special Forces’

Zeven dagen lang filmen onder een brandende zon en nauwelijks vier uur slaap per dag. Ook voor de crew is ‘Special Forces’ een ware beproeving. Maar hoe verlopen die opnames nu precies? Eindredacteur Oliver en showrunners Arne en Tanja gunnen ons een blik achter de schermen. “Tijdens de milling verstoppen we ons in de bosjes. Het is zo’n emotionele proef

Lees meer »

Eernegemse trucker vraagt in beroep vrijspraak voor dood Athena (18): “Hij heeft die bromfiets niet gezien”

Ruim twee jaar geleden kwam Athena Spencer (18) in Oostende om het leven onder de wielen van een vrachtwagen. Ze zat achteraan de bromfiets van haar vriendje, die het afdraaiende voertuig niet meer kon ontwijken. Volgens de politierechter was enkel de trucker aansprakelijk, maar daar legt de man zich niet bij neer. In beroep vraagt hij nu de vrijspraak. “Wat

Lees meer »

LIVE. Zoekactie wordt stopgezet: “Kans dat er nog slachtoffer onder puin ligt is klein” – Oorzaak explosie blijft onduidelijk

Een dag na de explosie in Hoboken is een vierde dodelijk slachtoffer onder het puin teruggevonden. De politie laat weten dat de zoekactie stopgezet wordt. Bij de ontploffing gisterenochtend stortten twee verdiepingen in en werd een deel van het gebouw weggeblazen. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Volg hier alles in onze liveblog.

Lees meer »

KIJK. Sexy dansbeweging doet Bad Bunny in netelige positie belanden: rapper hangt met broekrits vast aan danseres

De rapper Bad Bunny maakte een gênant momentje mee tijdens een concert op het Caraïbische eiland Puerto Rico. Een van zijn danseressen komt intiem tegen hem aanschuren, maar blijft met haar panty vasthangen aan zijn broekrits. De twee klungelen even tot dat de vrouw zich kan losrukken. Bad Bunny, die een knipperlichtrelatie heeft met topmodel Kendall Jenner, loopt snel van

Lees meer »

Twee miljoen mensen klimmen heuvel op voor hadj

De hadj, de jaarlijkse pelgrimstocht naar Mekka, loopt stilaan ten einde. Zaterdag hebben talloze gelovigen zich verzameld in Arafat, waar de profeet Mohammed zijn laatste preek zou hebben gegeven. Daar werd onder meer gebeden voor de Palestijnen in de door oorlog geteisterde Gazastrook.

Lees meer »

WEERBERICHT. Wolken en buien: “De echte zomer is nog zeer ver te zoeken”

Vandaag krijgen we wisselvallig weer en koude temperaturen. We kunnen ons maar beter neerleggen bij dit soort weer, want onze weerman David Dehenauw ziet de komende dagen en weken geen beterschap: “De echte zomer is nog zeer ver te zoeken op de weerkaarten, dat zie ik de komende 14 dagen niet gebeuren.” Begin volgende week stijgen de temperaturen wel tot

Lees meer »

Vreugde en verdriet voor Nederland: Oranje boekt ruime zege tegen IJsland, maar geblesseerde Frenkie de Jong moet EK laten schieten

Met vertrouwen naar Duitsland. Nederland hield een geslaagde generale repetitie tegen IJsland. Het werd, net als tegen Canada, een klinkende 4-0-overwinning. Oranje lijkt klaar voor het EK, maar het kreeg tegelijk een serieuze klap te verwerken. Sterspeler Frenkie de Jong raakt immers niet tijdig hersteld van zijn enkelblessure en moet het EK laten schieten.

Lees meer »

Golfer komt iets te dicht bij vogelnest en dat heeft hij geweten

Een golfer in het Amerikaanse Plymouth heeft maandag onverwacht snel moeten lopen op het golfterrein. De man was op zoek naar zijn bal, maar kwam daardoor iets te dicht bij een vogelnest. De merel kwam achter de golfer aangevlogen en joeg hem weg. “Mijn bal heb ik gelaten voor wat het was”, klonk het.

Lees meer »