4.500 bloemen, een geheime choreo en een opvallende gastenlijst: achter de schermen bij het huwelijksfeest van Hanne van K3

Hun huwelijksbootje ging al in 2020 te water. Corona verhinderde echter het feest en toen kwam de geboorte van Julien de planning dwarsbomen. Maar zaterdag vierden Hanne Verbruggen (30) en Jorn Sarens eindelijk hun liefde te midden van 200 gasten en 4.500 bloemen. Van de gerechten op het menu en het zeldzame bruidsboeket tot de openingsdans en de gastenlijst: wij achterhaalden alle details van het huwelijk. Kwamen al haar collega’s opdagen? 

Meer krantenkoppen in België

Twee miljoen mensen klimmen heuvel op voor hadj

De hadj, de jaarlijkse pelgrimstocht naar Mekka, loopt stilaan op een einde. Zaterdag hebben talloze gelovigen zich verzameld in Arafat, waar de profeet Mohammed zijn laatste preek zou hebben gegeven. Daar werd onder meer gebeden voor de Palestijnen in de door oorlog geteisterde Gazastrook.

Lees meer »

Rim en ILL B lanceren EP Moonwalking On Water: “Over de ups en downs als zelfstandig persoon”

Kortrijkse muziektalenten Karim ‘Rim’ Kediambiko (28) en Benjamin ‘ILL B’ Penez (27) hebben een nieuwe EP uitgebracht in samenwerking met Warner Music. “De zes nummers van ‘Moonwalking On Water’ vertellen een combinatie van levensverhalen. Onze goals en ambities. Waar we willen geraken en de struggles”, zegt Rim.
The post Rim en ILL B lanceren EP Moonwalking On Water: “Over

Lees meer »

Partij van Wilders zal allicht ministers van migratie en ontwikkelingssamenwerking leveren

De Nederlandse partijleiders Geert Wilders (PVV) en Caroline van der Plas (BoerBurgerBelangen, BBB) willen na de bekendmaking dat de vier formerende partijen akkoord gaan over een kabinetsploeg, dinsdagmiddag verder niks meer kwijt. Bronnen in Den Haag melden aan de NOS dat de PVV een minister voor Migratie mag leveren, de liberale VVD krijgt Financiën en BoerBurgerBelangen Landbouw.

Lees meer »

Vrijwillige bloedgevers gehuldigd voor hun inzet

De leden van de vriendenkring van de vrijwillige bloedgevers werden ontvangen op het gemeentehuis voor de huldiging van een aantal van hen. Niels De Brabandere, Nick Deruyck, Els Dewitte, Christiaan Meeuws, Marc Neirynck en Adam Wojcik kregen een oorkonde voor 25 bloedgiften. Sabine De Witte, Franky D’Haene, Andrea Holvoet en Luc Van Robays gaven 50
The post Vrijwillige bloedgevers

Lees meer »

Chef van jongerenredactie VRT NWS stopt ermee na gemeenteraadsverkiezingen

De chef van de Jong-redactie bij VRT NWS, onder meer verantwoordelijk voor het jeugdjournaal ‘Karrewiet’, stopt ermee na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Dat nieuws wordt door de VRT bevestigd. “De chef heeft zelf deze beslissing genomen”, zegt VRT-woordvoerster Yasmine Van der Borght. Op de jongerenredactie was een open oorlog ontstaan over toxisch leiderschap van de Jong-chef en haar “favoritisme, pestgedrag

Lees meer »

“Machtigste korpschef van het land” spreekt over corruptieonderzoek: “Alle mogelijkheden voor de mensensmokkelaars liggen nu open”

Nicholas Paelinck, zowat de bekendste korpschef van het land, heeft aan de politieraad van de zone Westkust uitleg gegeven over het corruptieonderzoek dat tegen hem wordt gevoerd. De politiebaas spreekt van een lastercampagne en vreest voor de gevolgen ervan. “De samenwerking met de Engelsen ligt volledig plat”, zegt Paelinck. “Als vannacht een bootje met transmigranten kapseist, moeten we wachten tot

Lees meer »

“Het leek wel zo voorbestemd”: Patrick (52) en Nancy (44) vonden liefde in Delhaize en baten nu samen winkel in Polderlaan uit

Vijftien jaar geleden vonden ze de liefde bij Delhaize, vandaag baten Patrick Berton (52) en Nancy Rasschaert (44) samen de winkel uit in de Polderlaan in Blankenberge. “De cirkel is rond.”
The post “Het leek wel zo voorbestemd”: Patrick (52) en Nancy (44) vonden liefde in Delhaize en baten nu samen winkel in Polderlaan uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vooruit gaat erop vooruit: “Een historische avond”

“Melissa, Melissa, Melissa!” De leden van Vooruit moesten er in Plein Publiek in Brussel lang op wachten, maar uiteindelijk kwam ze eraan: Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. Volgens de leden is de winst van Vooruit vooral aan haar te danken, hoewel ook voormalig voorzitter Conner Rousseau een daverend applaus kreeg. “Het is onze avond, een historische avond.”

Lees meer »

Joachim Dequeker start eerste keer in Ieper: “Ieper was altijd een droom”

Joachim Dequeker (Poperinge) maakt aan de zijde van co-piloot Jonas Vanderhaeghe (Vleteren) zijn debuut in de Ypres Rally. “Als we zaterdagavond op het eindpodium staan, dan zullen we al tevreden zijn over ons debuut”, vertelt de Poperingenaar.
The post Joachim Dequeker start eerste keer in Ieper: “Ieper was altijd een droom” appeared first on KW.be.

Lees meer »