Voorlopig geen terugkeer naar het podium, maar Céline Dion wil haar grootste hits wel zingen in een concertfilm

Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame Stiff-Personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er voorlopig niet meer in, maar wel wil de Canadese zangeres nog een keer haar grootste hits zingen in een concertfilm. “Céline geeft niet zomaar op”, klinkt het bij een bron aan ‘The Sun’. 

Meer krantenkoppen in België

Youtuber dringt ’s nachts verlaten Plopsaland binnen en klimt op attracties: “Water is ijskoud”

YouTuber Yung Jamie heeft enkele dagen geleden een video op sociale media gepost waarop hij Plopsaland binnendringt. “Hier is een zwakke plek”, zegt hij terwijl hij over een hek klimt. De jongeman gaat op enkele attracties zitten en duikt zelfs een vijver in. Het attractiepark zou klacht ingediend hebben, schrijft Het laatste nieuws. “Hij heeft niks beschadigd, maar we willen

Lees meer »

Albert Heijn moet werken nieuwe supermarkt in Ruiselede staken: “Klacht van buurtbewoners over afmetingen en hoogte van het gebouw”

Naar verluidt zijn er problemen bij de bouw van de nieuwe Albert Heijn supermarkt in de Aalterstraat in Ruiselede. Eén of meerdere buurtbewoners hebben klacht ingediend, omdat er sprake zou zijn van bouwovertredingen. Naar aanleiding daarvan is er door een stafmedewerker van DVV Midwest een bevel tot onmiddellijke staking ingediend. Het stakingsbevel is een voorlopige maatregel om de zaak te

Lees meer »

Anneleen Fransen van Boven de Wolken komt op lijst van Trots op Oostende: “Ik wil een troostbeleid uitwerken”

Anneleen Fransen, de oprichtster van Boven De Wolken, zal als onafhankelijk kandidaat de lijst van Trots op Oostende vervoegen. Ze wil hierdoor van Oostende de Troosthoofdstad van Vlaanderen maken. “We hebben afgelopen legislatuur in onze stad zoveel moois mogen verwezenlijken. Als eerste stad zijn we gestart met een sterrenregister, ondertussen hebben maar liefst 200 gemeenten er ook één. Het toont

Lees meer »

Politie kan cocaïnedealer uit Gistel vatten dankzij ANPR-camerasysteem

Een 35-jarige man uit Gistel werd woensdag gearresteerd door politiezone Westkust op verdenking van drugshandel. De man wordt ervan verdacht een drugskoerier te zijn. De politie kon hem klissen omdat ze via het ANPR-camerasysteem verdachte handelingen zagen.
The post Politie kan cocaïnedealer uit Gistel vatten dankzij ANPR-camerasysteem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oef, de Duitsers doen weer normaal

Er zit al toch zo veel corruptie in de internationale voetbalorganisaties, dat we hier niet nog wat extra gesjoemel gaan suggereren. Stom geluk bestaat, ook bij lotingen, en Duitsland – de Mannschaft en de hele organisatie – is er enorm mee getrakteerd toen Schotland als de tegenstander van de openingswedstrijd uit de koker kwam.

Lees meer »

Kernmachten moderniseren hun nucleaire arsenalen: “Zitten in een van gevaarlijkste periodes”

Het goede nieuws: het aantal kernwapens blijft dalen. Het slechte nieuws: de kernkoppen die klaar staan voor gebruik nemen alleen maar toe. De negen landen die kernwapens mogen hebben, tellen er nu samen 12.121. Dat blijkt uit een rapportage van de Zweedse denktank SIPRI waar nieuwssite ‘AD’ over schrijft. Opvallend is dat China dit jaar voor het eerst kernwapens klaar

Lees meer »

Leon Defraeye herleeft in brochure en tentoonstelling in OC d’Iefte in Deerlijk

Het komende weekend wordt ereschepen Leon Defraeye (1899- 1977), 125 jaar na zijn geboorte, in de schijnwerpers gezet met een boek en tentoonstelling in OC d’Iefte. Niet alleen de politicus maar ook als schrijver, verzamelaar, folklorist en nog veel meer.
The post Leon Defraeye herleeft in brochure en tentoonstelling in OC d’Iefte in Deerlijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Broer én zus treden op tijdens de jubileumeditie van ‘Harelbeke Schlagert’ op donderdag 1 mei 2025 in CC Het Spoor in Harelbeke

De negende succesvolle editie van ‘Harelbeke Schlagert’ is nog maar net voorbij of de organisatie kondigt al de jubileumeditie aan, die in 2025 vroeger plaatsgrijpt, namelijk op donderdag 1 mei in CC Het Spoor in natuurlijk Harelbeke.
The post Broer én zus treden op tijdens de jubileumeditie van ‘Harelbeke Schlagert’ op donderdag 1 mei 2025 in CC Het Spoor

Lees meer »

Tim Moriau op weg naar Club Brugge? Technisch directeur topsport legt na twee jaar functie neer bij Triatlon Vlaanderen

Tim Moriau legt zijn functie als technisch directeur topsport bij Triatlon Vlaanderen neer. Dat bevestigt de organisatie op zijn website. Moriau, de oprichter van het Runners Lab Athletics Team, zou volgens mediaberichten een aanbieding van Club Brugge op zak hebben.
The post Tim Moriau op weg naar Club Brugge? Technisch directeur topsport legt na twee jaar functie neer bij

Lees meer »