Union-draaischijf Cameron Puertas verkozen tot Profvoetballer van het Jaar, Marie Detruyer is beste speelster

 

Cameron Puertas (25) is door de voetballers van de Jupiler Pro League verkozen tot Profvoetballer van het Jaar. De middenvelder van Union kan zo de misgelopen titel doorspoelen. Bij de vrouwen werd Marie Detruyer (20) verkozen tot Speelster van het Jaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Vierde dodelijk slachtoffer vanonder het puin gehaald na explosie in Hoboken, hulpdiensten zoeken nog 1 vermiste

In Hoboken is vanmorgen een vierde dodelijk slachtoffer vanonder het puin gehaald na een zware explosie in de Sint-Bernardsesteenweg. De hulpdiensten zoeken nog zeker 1 vermiste in het gebouw. Gisterenochtend, gisterenmiddag en gisterenavond werden al 3 lichamen geborgen. Bij de explosie raakten ook 5 mensen gewond. De hulpdiensten zijn nog steeds op zoek naar slachtoffers en evalueren uur per uur

Lees meer »

Fietser (75) levenloos aangetroffen op drukke weg, alles wijst op zware aanrijding: “Nog erg onduidelijk”

Een fietser geboren in 1949 is donderdagochtend om het leven gekomen in Kortemark. Wat er precies gebeurde is nog erg onduidelijk. Zeker is dat de man zwaar aangereden werd maar hoe dat gebeurde wordt nog onderzocht. In elk geval ging het om een onbekend voertuig dat niet meer ter plaatse was. “Een deskundige moet meer duidelijkheid brengen”, meldt het parket

Lees meer »

“We lopen enorme imagoschade op”: burgemeester Bram Degrieck en korpschef Nicholas Paelinck misnoegd over huiszoekingen

Tijdens een informatiezitting van de politieraad PZ Westkust gaven korpschef Nicholas Paelinck en burgemeester Bram Degrieck van De Panne duiding na de huiszoeking die maandag gebeurde op het kabinet van de burgemeester en in de kantoren van de korpschef. Daarbij werden een aantal informatiedragers, gsm’s en computers in beslag genomen. De burgemeester en de korpschef waren vooral misnoegd dat ze

Lees meer »

Mogen we lachen met God? “Ja, maar…” zegt de paus

“Je mag lachen met God (…) maar zonder religieuze gevoelens van gelovigen te kwetsen”, heeft paus Franciscus vrijdag gezegd toen hij 107 komieken uit vijftien landen ontving in het Vaticaan. Het was voor de paus een luchtig intermezzo voor hij wordt verwacht op de G7-top in Italië.

Lees meer »

Brazilianen blijven in de cel voor mensenhandel in de prostitutiesector

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 20-jarige Braziliaanse en een 23-jarige Braziliaan met een maand verlengd op verdenking van mensenhandel, mensensmokkel en pooierschap. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De verdachten zouden Braziliaanse vrouwen uitgebuit hebben in de prostitutiesector.
The post Brazilianen blijven in de cel voor mensenhandel in de prostitutiesector appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Massale opkomst voor parade Trooping the Colour: Britten kijken uit naar komst van prinses Kate

Vandaag vindt Trooping the Colour plaats, de jaarlijkse militaire parade ter gelegenheid van de verjaardag van de Britse vorst. Alle ogen zullen gericht zijn op prinses Kate (42). Zij zal na een maandenlange afwezigheid voor de eerste keer, sinds de aankondiging dat ze aan kanker lijdt, in het openbaar verschijnen. Dat bevestigde de echtgenote van prins William in een bericht

Lees meer »

“De Wever schaakt op drie borden: lokaal, Vlaams en federaal. De Grieken hadden goden en titanen voor dat werk. Bij ons noemen we dat een partijvoorzitter”

“Zoals Atlas in de Griekse mythologie gestraft werd om voor eeuwig het hemelgewelf op zijn schouders te torsen, zo lijkt Bart De Wever (N-VA) momenteel in zijn eentje het volle gewicht van de vaderlandse politiek te schragen”, schrijft hoofdredacteur Dimitri Antonissen. Vlaams informateur. Federaal informateur. Burgemeester. Partijvoorzitter. “Je kan dat moedig noemen. Of is het vooral een antieke visie op

Lees meer »

Help, monsters op de moderoute van campus Annuntiata!

De leerlingen Kunst en creatie en Creatie en mode van campus Annuntiata kregen bij de start van het schooljaar een spreekwoordelijk ei. Aan hen om het uit te broeden. De inhoud? Een monster … dat diep in elk van ons verscholen zit of dat ze uit oude verhalen, mythes en sagen opdiepten. Elke leerling ging
The post Help, monsters

Lees meer »